manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Lag pitanja u Counter Strike: Source

Reply

Thread Tools
Old 16. lipnja 2009, 03:52
Novi član grupe

Hej dečki odmah ovdje: kez:

In-game CS: S Čini se da je trom van stvarno loše ... ive pokušao gleda na druge web stranice i dont znati što učiniti i trebaju pomoć ... :4-dontkno

Heresu neke informacije ... ummm ja havnt igrao CS: S na neko vrijeme i sam počeo da se vrati u njega ... Imam solidnu ping od 601 (za neke wacked up razloga ...)
i svaki sada i onda će moj saug smečirati do oko 50 ... zatim se vratiti na nulu down ... bilo koji ideja? IM defragging samo moj PC sada ... (idk da li će raditi ...) ali ako ga se ja ću pokušati ponovo instalirati igru ...

Ako imate bilo kakvih ideja da bi bilo mnogo poštovati ... neke konzole naredbe ili bilo koje druge ideje ...
ya, ako trebate bilo kakve dodatne pojedinosti samo pitajte!

Živjeli,
PRESTO
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.