פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

ל"ג בעיות ב-Counter Strike: Source

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2009, 03:52
קבוצת חברות חדשות

Default ל"ג בעיות ב-Counter Strike: Source

היי חבר 'ה Presto כאן: לגחך:

משחק ב-CS: S נראה ממש רע השהיה החוצה ... ive ניסו מתבונן אחר אתרי dont יודע מה לעשות ואת צריכה עזרה ... :4-dontkno

heres קצת מידע ... ummm אני havnt שיחק CS: יש הרבה זמן ואני פשוט התחיל לחזור אליו ... יש לי פינג של 601 מוצק (כ wacked את הסיבה ...)
וכן מדי פעם יהיה לחנוק את דרבן עד 50 בערך ... ולאחר מכן לחזור עד אפס ... רעיונות כלשהם? IM defragging רק במחשב שלי עכשיו ... (idk אם זה יעבוד ...) אבל אם זה doesn't אני ינסה להתקין מחדש את המשחק ...

אם יש לך רעיונות כלשהם הם היו מאוד מוערך ... כמה פקודות מסוף או כל סוג אחר של רעיונות ...
אם צריך אותך יותר פרטים, רק שאל!

לחיים,
Presto
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Counter Strike מקור שווה את זה? joohen PC & קונסולת משחקים 10 24 נובמבר 2009 13:17
מקור Counter Strike מקוונים עזרה geekfreek95 PC & קונסולת משחקים 5 14 אוקטובר 2009 12:49
מקינטוש Counter Strike מקור. advertrix PC & קונסולת משחקים 1 26 במאי 2009 14:19
Counter Strike מקור וידאו מתח ציוני מבחן robina80 PC & קונסולת משחקים 6 -17 ינואר 2009 11:40
CPU usage קפיצות עד 100% כשאני בעת הטעינה של Counter-strike vietladin וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 6 -27 אוגוסט 2007 20:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.