mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Lag klausimai Counter Strike: Source

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 03:52
Naujas Narys

Default Lag klausimai Counter Strike: Source

Hey guys Presto čia: grin:

In-Game CS: S atrodo, kad atsilieka iš tikrųjų blogai ... IVE bandė pažvelgti į kitas svetaines ir Nežinau, ką daryti, ir reikia šiek tiek padėti ... :4-dontkno

Heres some info ... Ummm i havnt grojo CS: S, o ir aš ką tik pradėjo grįžti į jį ... Aš kietas ping 601 (kai wacked iki priežastį ...)
ir kas dabar, ir tada mano droselis bus smaigalys iki maždaug 50 ... tada grįžti iki nulio ... any ideas? im just defragging mano kompiuteryje dabar ... (fajnie jei tai bus darbas ...) o jei tai nepadės aš pabandyti iš naujo įdiegti žaidimą ...

Jei jūs turite kokių nors idėjų jie bus labai vertinama ... kai konsolės komandos ar kitų idėjų ...
jei Ya need any more details just ask!

Į sveikatą,
Presto
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.