мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Лаг питања у Цоунтер Стрике: Соурце

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 03:52
Нови члан групе

Default Лаг питања у Цоунтер Стрике: Соурце

Хеј момци одмах овде: кез:

Ин-гаме ЦС: С Чини се да је полаган ван стварно лоше ... иве суђен гледа на друге уеб странице и донт кноткле шта учинити и требају помоћ ... :4-донткно

Хересу неке информације ... уммм ја хавнт играо ЦС: С на неко време и сам почео да се врати у њега ... Имам солидну пинг од 601 (за неке уацкед уп разлога ...)
и сваки сада и онда ће мој сауг смечирати до око 50 ... затим се вратити на нулу доун ... било који идеја? ИМ дефраггинг само мој ПЦ сада ... (идк да ли ће радити ...) али ако га се ја ћу покушати да поново инсталирате игру ...

Ако имате било каквих идеја да би било много поштовати ... неке конзоле наредбе или било које друге идеје ...
ыа, ако треба било какве додатне детаље само питајте!

Живели,
Прести
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цоунтер Стрике Соурце исплати? јоохен ПЦ & конзоле Игре 10 24. новембар 2009 13:17
Цоунтер Извор штрајк Онлине помоћ геекфреек95 ПЦ & конзоле Игре 5 14 Окт 2009 12:49
Мацинтосх Цоунтер Стрике Соурце. адвертрикс ПЦ & конзоле Игре 1 26 мај 2009 14:19
Цоунтер Стрике Соурце Видео Стресс Тест Сцорес робина80 ПЦ & конзоле Игре 6 17 јануар 2009 11:40
ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА обичај скоковима од 100% када се када сам лоад уп протуинформације штрајк виетладин Вирус, Спыуаре и безбедност 6 27 аугуст 2007 20:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц