![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз наскоро си купи нов компютър, и разбрах, че Порталът е laggy върху нормалната резолюция ... така че тя да се промени 640 X 480 до то е все още laggy! ![]() ![]() ![]() компютъра е HP Палата a6218x компютър на 599,99 $ канадски Ето и спецификациите:
Бюджет: $ 100 - $ 300 Бих предпочел ATI Radeon B / C, който е препоръка за hl2 игри за точната страница Отиди на: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Благодарности, марки |
|
| |||
| |||
| Ами то defiantly се, че вашата графична карта е малък LOL и вашата връзка пита за канадски пощенски код ... Как може да ми American самостоятелно да ви помогна с това:-P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вярно ли борда пич, ъпгрейд, че графична карта
Вие имате достъп, сега знам хора ще плоча може би ме на този, но от личен опит ... Имах 7600gt с изглед и беше "ОК" и след това да се повиши препоръчителна 8600gt, от 8600 е slurred като стъпка, но тя беше Rec. с изглед от използването на тази карта, която е била slated като панталони в сравнение с моя стар съм виждал такава огромна разлика, много малко игри (една действителност, Crysis), че аз арго дръжка на 1400 ВЕИ на високи настройки с AA и AF на GeForce 8600gt ми струва около £ 80 от ebuyer.com Мисля, че не е сигурен, че ATI са спонсорирани оранжево полето, което получавате всички ATI знаци. така че не мисля, неговите въпрос трябва да бъде като моя ATI NVIDIA не problemo на Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверка с продавача преди модернизация на картата, както той може да ви невалиден гаранция. Ако не сте fussed за това тогава давай.
|
| |||
| |||
| Благодаря за всички отзиви момчета Да мисля, че отивам да надстроите моята графична карта. ![]() марки |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново Аз съм просто се чудех дали това е справедливо графична карта, и ако ми компютър може да го вземе Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express графична карта Проектиран за екстремни HD игри, тази графична карта NVIDIA SLI функции готови GeForce 7900 графична обработка единици (GPUs), който дава най-графична производителност, включително ултра-реалистични игри преживявания и резолюции до 2560 х 1600. A 256-битов интерфейс и бърза памет GDDR3 памет позволи пламнал графики представяне с максимално качество.СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бавно Laggy YouTube HD за възпроизвеждане на 3GHz CPU | anthonyla65 | Мултимедия & Codecs | 2 | 18 април 2009 14:55 |
| Laggy Повикване на митото 5 | hitman0042 | PC & конзолата Gaming | 3 | 8 Декември 2008 09:43 |
| PC: Необходимост от скорост под прикритие понякога laggy | robina80 | PC & конзолата Gaming | 12 | 4 Декември 2008 18:55 |
| BF2 много laggy | ashaiba | PC & конзолата Gaming | 10 | 28 май 2008 г. 15:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |