menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Laggy! Potřebuju pomoc

Reply

Thread Nástroje
Old 18.prosince 2007, 19:25
Nový člen skupiny

Default Laggy! Potřebuju pomoc

Ahoj, jsem nedávno koupil nový počítač a já jsem zjistil, že portál byl laggy o běžné řešení ... Tak jsem to změnil na 640 x 480 na to byla ještě laggy!

je počítač HP Pavillion a6218x PC na $ 599,99 kanadský

zde jsou parametry:
  • 1,6 GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), rozšiřitelné až 4GB
  • 320gb 7200RPM SATA 3Gb / s disk
  • HP Pocket Media Drive Bay (disk se prodává samostatně)
  • SuperMulti DVD vypalovačka s technologií LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 s 32 MB vyhrazené grafické paměti. Až 64 MB celkové paměti grafické karty přidělované v systému Windows Vista
  • Integrované síťové rozhraní 10/100BaseT
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 reproduktorů konfigurovatelného (reproduktory prodává se samostatně)
  • Porty: přední panel 15-in-1 čtečka paměťových karet - podporuje SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 vpředu, 4 vzadu), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 vpředu, 1 vzadu), mikrofon / sluchátka / Line-in (přední) , 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out), LAN, zadní reproduktory / boční reproduktory / Center out / Center (subwoofer), mikrofon / Line-in / Line-out, VGA - Výstup (zadní)
  • HP zahrnuje multimediální klávesnice a optická myš HP
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Dvojjazyčné *
Já jsem se na upgrade, takže to bude spustit zdroj hry hladce, jaké místo by měl i koupit?

Rozpočet: $ 100 - $ 300 bych nejraději ATI Radeon b / c, která je doporučením pro hl2 hry

pro přesné stránku najdete na:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Díky,

známka
Old 19. prosince 2007, 00:14
Banned Skupina

Tak ji vyzývavě se, že vaše grafická karta je malá lol a váš odkaz žádá o kanadské PSČ ... Jak může můj americký svépomocných jste se, že:-P
Old 19.prosince 2007, 04:05
Dárce Skupina

Ano máš palubní důstojník, upgrade, že grafická karta

máte vista, teď vím, lidé se chystá snad břidlice mi na tomto, ale z osobní zkušenosti ...

Měl jsem 7600gt s vista a bylo 'ok' i poté povýšen na doporučené 8600gt, na 8600 byl nezřetelný jako krok dolů ale byla rec. s průhled

z použití této karty, která byla zvolil jako kalhoty v porovnání s mou starou i vidět obrovský rozdíl, jen velmi málo her (jedna skutečně, Crysis), že i zvládnout převýšení na 1400 res na vysoké nastavení s AA a AF

GeForce 8600GT mě stálo asi 80 liber z ebuyer.com

Myslím si, i když není příliš jistý, že ATI má sponzorované oranžový box, tedy dostanete všechny ATI příznaky. takže si nemyslím, že jeho věc je třeba ATI jako moje nVidia nemá problemo to

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 19. prosince 2007, 04:11
Dárce Skupina

Informujte se u prodejce před upgradem na kartě, jak by se mohlo zrušit vaše záruka.

Pokud si nejste rozčiloval o tom pak pokračujte.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 19.prosince 2007, 05:11
Nový člen skupiny

díky za všechny náměty a chlapi ano myslím, že budu upgradovat své grafické karty.

známka
Old 19.prosince 2007, 05:26
Nový člen skupiny

Ahoj já zase jsem přemýšlela, zda jde o reálnou grafickou kartu a bude-li můj počítač můžete mít
Foxconn GeForce 7900GS 256megabajt PCI-Express Grafické karty Navrženo pro extrémní HD hraní, tuto grafickou kartu funkce SLI-Ready NVIDIA GeForce 7900 grafické zpracování jednotkami (GPUs), které přinášejí největší grafický výkon, včetně ultra-realistické herní zážitky a usnesení až 2560 x 1600. A 256-bitové paměťové rozhraní a rychlé GDDR3 paměti umožňují sálající grafický výkon s maximální kvalitou.

SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY:
  • PCI-Express založené PC s jedním X16 lane graphics slot je k dispozici na základní desce.
  • 350-Watt Napájení nebo vyšší (Předpokládat plně naložené systém)
  • 512 megabajty operační paměť
  • CD-ROM mechanika (pro instalaci softwaru)
Tady je můj systém atm:
  • 1,6 GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), rozšiřitelné až 4GB
  • 320gb 7200RPM SATA 3Gb / s disk
  • HP Pocket Media Drive Bay (disk se prodává samostatně)
  • SuperMulti DVD vypalovačka s technologií LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 s 32 MB vyhrazené grafické paměti. Až 64 MB celkové paměti grafické karty přidělované v systému Windows Vista
  • Integrované síťové rozhraní 10/100BaseT
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 reproduktorů konfigurovatelného (reproduktory prodává se samostatně)
  • Porty: přední panel 15-in-1 čtečka na paměťové kartě - podporuje SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 přední, 1 zadní), mikrofon / sluchátka / Line-in (vpředu) , 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out), LAN, Zadní reproduktor ven / boční reproduktor ven / Centrum ven / Center (subwoofer), mikrofon / Line-in / Line-out, VGA - Výstup (zadní)
  • HP zahrnuje multimediální klávesnice a optická myš HP
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Dvojjazyčné *
Můžu spustit tento hardware? a bude ji dostat práci? na zdroji hry
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.