![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem nedávno koupil nový počítač a já jsem zjistil, že portál byl laggy o běžné řešení ... Tak jsem to změnil na 640 x 480 na to byla ještě laggy! ![]() ![]() ![]() je počítač HP Pavillion a6218x PC na $ 599,99 kanadský zde jsou parametry:
Rozpočet: $ 100 - $ 300 bych nejraději ATI Radeon b / c, která je doporučením pro hl2 hry pro přesné stránku najdete na: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Díky, známka |
|
| |||
| |||
| Tak ji vyzývavě se, že vaše grafická karta je malá lol a váš odkaz žádá o kanadské PSČ ... Jak může můj americký svépomocných jste se, že:-P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano máš palubní důstojník, upgrade, že grafická karta
máte vista, teď vím, lidé se chystá snad břidlice mi na tomto, ale z osobní zkušenosti ... Měl jsem 7600gt s vista a bylo 'ok' i poté povýšen na doporučené 8600gt, na 8600 byl nezřetelný jako krok dolů ale byla rec. s průhled z použití této karty, která byla zvolil jako kalhoty v porovnání s mou starou i vidět obrovský rozdíl, jen velmi málo her (jedna skutečně, Crysis), že i zvládnout převýšení na 1400 res na vysoké nastavení s AA a AF GeForce 8600GT mě stálo asi 80 liber z ebuyer.com Myslím si, i když není příliš jistý, že ATI má sponzorované oranžový box, tedy dostanete všechny ATI příznaky. takže si nemyslím, že jeho věc je třeba ATI jako moje nVidia nemá problemo to Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Informujte se u prodejce před upgradem na kartě, jak by se mohlo zrušit vaše záruka. Pokud si nejste rozčiloval o tom pak pokračujte.
|
| |||
| |||
| díky za všechny náměty a chlapi ano myslím, že budu upgradovat své grafické karty. ![]() známka |
|
| |||
| |||
| Ahoj já zase jsem přemýšlela, zda jde o reálnou grafickou kartu a bude-li můj počítač můžete mít Foxconn GeForce 7900GS 256megabajt PCI-Express Grafické karty Navrženo pro extrémní HD hraní, tuto grafickou kartu funkce SLI-Ready NVIDIA GeForce 7900 grafické zpracování jednotkami (GPUs), které přinášejí největší grafický výkon, včetně ultra-realistické herní zážitky a usnesení až 2560 x 1600. A 256-bitové paměťové rozhraní a rychlé GDDR3 paměti umožňují sálající grafický výkon s maximální kvalitou.SYSTÉMOVÉ POŽADAVKY:
|