μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Laggy!! χρειάζονται βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 19:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Laggy!! χρειάζονται βοήθεια

Γεια σου, εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα νέο υπολογιστή και έμαθα ότι ήταν Portal laggy ψήφισμα σχετικά με το κανονικό ... Γι 'αυτό άλλαξε σε 640 X 480 σε αυτό ήταν ακόμη laggy!!

ο υπολογιστής είναι ένα HP Pavilion a6218x PC από $ 599,99 καναδική

εδώ είναι χαρακτηριστικά:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), επεκτάσιμη έως 4GB
  • 320GB 7200rpm SATA 3GB / s Hard Drive
  • HP Pocket Media Drive bay (μονάδα_δίσκου πωλείται ξεχωριστά)
  • SuperMulti DVD Burner με τεχνολογία LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 με 32MB μνήμη αποκλειστικής γραφικά. Μέχρι 64MB συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών όπως κατανέμεται από τα Windows Vista
  • Ολοκληρωμένη 10/100BaseT διεπαφής δικτύου
  • 56K μόντεμ
  • High Definition Audio, 8 ομιλητή διαμορφώσιμες (ηχεία πωλούνται ξεχωριστά)
  • Λιμένες: Front panel 15-σε-1 αναγνώστη καρτών μνήμης - υποστηρίζει SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive? 6 USB 2.0 (2 εμπρός, 4 πίσω)? 2 FireWire (IEEE 1394) (1 μπροστά, 1 πίσω)? Μικρόφωνο / Headphone / Line-in (μπροστά) ? 2 PS / 2? Digital Audio (In & Out)? LAN? πίσω ηχείων / Side ηχείων / Κέντρο out / Center (subwoofer)? Microphone / Line-in / Line-out? VGA - Out (πίσω)
  • Περιλαμβάνει πληκτρολόγιο πολυμέσων της HP και HP Optical Mouse
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Δίγλωσση *
Ψάχνω για την αναβάθμιση, έτσι ώστε να λειτουργούν ομαλά τα παιχνίδια πηγή, το τμήμα θα πρέπει να αγοράσω;

Προϋπολογισμός: $ 100 - $ 300 θα προτιμούσα ATI Radeon β / γ ότι είναι μια σύσταση για το hl2 παιχνίδια

για την ακριβή σελίδα πηγαίνετε στο:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Ευχαριστώ,

σήμα
Old 19 Δεκ 2007, 00:14
Banned Ομάδα

Λοιπόν αυτό είναι προκλητικά ότι κάρτα γραφικών σας είναι μικρή και lol σύνδεση σας ζητά μια καναδική ταχυδρομικό κώδικα ... Πώς μπορεί να μου αμερικανική αυτορρύθμισης να σας βοηθήσει με ότι:-p
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 04:05
Ομάδα Δωρητών

άι έχεις επιβιβαστεί mate, ότι η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών

έχετε vista, τώρα ξέρω άνθρωποι θα σχιστολίθου ίσως μου σχετικά με αυτό, αλλά από προσωπική εμπειρία ...

Είχα μια 7600gt με Vista και το "ΟΚ", στη συνέχεια θ αναβαθμιστούν σε συνιστώμενη 8600gt, το 8600 ήταν slurred ως ένα βήμα προς τα κάτω, αλλά ήταν rec. με vista

από τη χρήση αυτής της κάρτας που είχε ως πλακόστρωτο παντελόνι σε σύγκριση με το παλιό μου i δει μια τεράστια διαφορά, πολύ λίγα παιχνίδια (μία πραγματικότητα, crysis) που θ επίκλισης λαβή για τις ΑΠΕ 1400 σχετικά με τις υψηλές ρυθμίσεις με AA και AF

την GeForce 8600GT μου κοστίσει περίπου £ 80 από ebuyer.com

Νομίζω ότι, αν και δεν είναι πολύ σίγουρος ότι η ATI έχουν χορηγία πορτοκαλί κουτί, επομένως, θα έχετε όλα τα σημεία ATI. οπότε δεν νομίζω ότι το θέμα πρέπει να είναι nvidia ATI όπως μου δεν έχει πρόβλημα της

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 19 Δεκ 2007, 04:11
Ομάδα Δωρητών

Επικοινωνήστε με τον πωλητή πριν από την αναβάθμιση της κάρτας που αυτό μπορεί να ακυρώσουν την εγγύησή σας.

Αν δεν είστε fussed για αυτό τότε να προχωρήσει.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 05:11
Νέο Μέλος Ομάδα

ευχαριστώ για όλες τις απόψεις, παιδιά ναι νομίζω ότι πρόκειται για την αναβάθμιση μου κάρτα γραφικών.

σήμα
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 05:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σας και πάλι μου είμαι μόνο να αναρωτιέται αν αυτό είναι μια δίκαιη και κάρτα γραφικών, εάν ο υπολογιστής μου μπορεί να είναι
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Σχεδιασμένο για extreme HD gaming, αυτή η κάρτα γραφικών NVIDIA SLI χαρακτηριστικά-Ready GeForce 7900 μονάδες επεξεργασίας γραφικών (GPUs), η οποία παραδίδει τις πιο γραφικές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της υπερ-ρεαλιστική εμπειρία gaming και ψηφίσματα έως 1600 x 2560. A 256-bit interface και γρήγορη μνήμη GDDR3 μνήμης επιτρέπουν Blazing επιδόσεις γραφικών με μέγιστη ποιότητα.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:
  • PCI-Express βασίζεται PC με μία λωρίδα κυκλοφορίας γραφικών X16 slot διατίθενται για τη μητρική πλακέτα.
  • 350-Watt Power Supply ή μεγαλύτερη (Προϋποθέτει έμφορτου σύστημα)
  • 512MB μνήμης συστήματος
  • CD-ROM Drive (για εγκατάσταση λογισμικού)
Εδώ είναι το σύστημα διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), επεκτάσιμη έως 4GB
  • 320GB 7200rpm SATA 3GB / s Hard Drive
  • HP Pocket Media Drive bay (μονάδα_δίσκου πωλείται ξεχωριστά)
  • SuperMulti DVD Burner με τεχνολογία LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 με 32MB μνήμη αποκλειστικής γραφικά. Μέχρι 64MB συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών όπως κατανέμεται από τα Windows Vista
  • Ολοκληρωμένη 10/100BaseT διεπαφής δικτύου
  • 56K μόντεμ
  • High Definition Audio, 8 ομιλητή διαμορφώσιμες (ηχεία πωλούνται ξεχωριστά)
  • Θύρες: Εμπρός πάνελ 15-σε-1 αναγνώστη καρτών μνήμης - υποστηρίζει SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive? 6 USB 2.0 (2 εμπρός, 4 πίσω)? 2 FireWire (IEEE 1394) (1 μπροστά, 1 πίσω)? Microphone / Headphone / line-in (εμπρός) ? 2 PS / 2? Digital Audio (in & out)? LAN? Οπίσθια ομιλητής αναφέρονται / Side ομιλητής αναφέρεται / αναφέρονται Κέντρο / Κέντρο (υπογούφερ)? Microphone / Line-in / Line-out? VGA - Out (πίσω)
  • Περιλαμβάνει πληκτρολόγιο πολυμέσων της HP και HP Optical Mouse
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Δίγλωσση *
Μπορώ να εκτελέσω αυτό το υλικό; και θα πάρετε το έργο μου; παιχνίδια με την πηγή
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Αργή Laggy Youtube HD Playback σε 3GHz CPU anthonyla65 Multimedia & Codecs 2 18 Απρ 2009 14:55
Laggy Call of Duty 5 hitman0042 PC & Console Gaming 3 8 Δεκ. 2008 09:43
Τ.Κ.: Ανάγκη για ταχύτητα μυστικός ενίοτε laggy robina80 PC & Console Gaming 12 4 Δεκ 2008 18:55
BF2 πολύ laggy ashaiba PC & Console Gaming 10 28 Μαΐου 2008 15:53
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.