![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, εγώ πρόσφατα αγόρασα ένα νέο υπολογιστή και έμαθα ότι ήταν Portal laggy ψήφισμα σχετικά με το κανονικό ... Γι 'αυτό άλλαξε σε 640 X 480 σε αυτό ήταν ακόμη laggy!! ![]() ![]() ![]() ο υπολογιστής είναι ένα HP Pavilion a6218x PC από $ 599,99 καναδική εδώ είναι χαρακτηριστικά:
Προϋπολογισμός: $ 100 - $ 300 θα προτιμούσα ATI Radeon β / γ ότι είναι μια σύσταση για το hl2 παιχνίδια για την ακριβή σελίδα πηγαίνετε στο: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Ευχαριστώ, σήμα |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν αυτό είναι προκλητικά ότι κάρτα γραφικών σας είναι μικρή και lol σύνδεση σας ζητά μια καναδική ταχυδρομικό κώδικα ... Πώς μπορεί να μου αμερικανική αυτορρύθμισης να σας βοηθήσει με ότι:-p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| άι έχεις επιβιβαστεί mate, ότι η αναβάθμιση της κάρτας γραφικών
έχετε vista, τώρα ξέρω άνθρωποι θα σχιστολίθου ίσως μου σχετικά με αυτό, αλλά από προσωπική εμπειρία ... Είχα μια 7600gt με Vista και το "ΟΚ", στη συνέχεια θ αναβαθμιστούν σε συνιστώμενη 8600gt, το 8600 ήταν slurred ως ένα βήμα προς τα κάτω, αλλά ήταν rec. με vista από τη χρήση αυτής της κάρτας που είχε ως πλακόστρωτο παντελόνι σε σύγκριση με το παλιό μου i δει μια τεράστια διαφορά, πολύ λίγα παιχνίδια (μία πραγματικότητα, crysis) που θ επίκλισης λαβή για τις ΑΠΕ 1400 σχετικά με τις υψηλές ρυθμίσεις με AA και AF την GeForce 8600GT μου κοστίσει περίπου £ 80 από ebuyer.com Νομίζω ότι, αν και δεν είναι πολύ σίγουρος ότι η ATI έχουν χορηγία πορτοκαλί κουτί, επομένως, θα έχετε όλα τα σημεία ATI. οπότε δεν νομίζω ότι το θέμα πρέπει να είναι nvidia ATI όπως μου δεν έχει πρόβλημα της Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επικοινωνήστε με τον πωλητή πριν από την αναβάθμιση της κάρτας που αυτό μπορεί να ακυρώσουν την εγγύησή σας. Αν δεν είστε fussed για αυτό τότε να προχωρήσει.
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για όλες τις απόψεις, παιδιά ναι νομίζω ότι πρόκειται για την αναβάθμιση μου κάρτα γραφικών. ![]() σήμα |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι μου είμαι μόνο να αναρωτιέται αν αυτό είναι μια δίκαιη και κάρτα γραφικών, εάν ο υπολογιστής μου μπορεί να είναι Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Σχεδιασμένο για extreme HD gaming, αυτή η κάρτα γραφικών NVIDIA SLI χαρακτηριστικά-Ready GeForce 7900 μονάδες επεξεργασίας γραφικών (GPUs), η οποία παραδίδει τις πιο γραφικές επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της υπερ-ρεαλιστική εμπειρία gaming και ψηφίσματα έως 1600 x 2560. A 256-bit interface και γρήγορη μνήμη GDDR3 μνήμης επιτρέπουν Blazing επιδόσεις γραφικών με μέγιστη ποιότητα.ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αργή Laggy Youtube HD Playback σε 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Codecs | 2 | 18 Απρ 2009 14:55 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & Console Gaming | 3 | 8 Δεκ. 2008 09:43 |
| Τ.Κ.: Ανάγκη για ταχύτητα μυστικός ενίοτε laggy | robina80 | PC & Console Gaming | 12 | 4 Δεκ 2008 18:55 |
| BF2 πολύ laggy | ashaiba | PC & Console Gaming | 10 | 28 Μαΐου 2008 15:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |