manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Laggy! potrebna pomoć

Reply

Thread Tools
Old 18. prosinca 2007, 19:25
Novi član grupe

Default Laggy! potrebna pomoć

Hi there, Nedavno sam kupio novi kompjuter i Otkrio sam da je Portal laggy na normalna rezolucija ... pa sam ga promijenio u 640 x 480 na to je bio još laggy!

računalo je HP Paviljon a6218x PC at $ 599.99 kanadski

Evo naočale:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), proširiv do 4GB
  • 320GB 7200rpm SATA 3Gb / s tvrdi disk
  • HP Pocket Media Drive Bay (pogon prodano odvojeno)
  • SuperMulti DVD burner sa LightScribe Technology 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 sa 32MB memorije posvećen grafici. Do 64MB ukupno dostupne grafičke memorije dodijeljena kao Windows Vista
  • Integrirani 10/100BaseT mrežno sučelje
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 zvučnika podesiv (zvučnici prodano odvojeno)
  • Portovi: Front panel 15-in-1 čitač memorijskih kartica - podržava SmartMedia, XD, Multimedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back); Mikrofon / slušalica / Line-in (front) , 2 PS / 2; Digital Audio (In & Out); LAN; Stražnji zvučnik out / speaker out Side / Center out / center (subwoofer); mikrofon / line-in / Line-out, VGA - Izlaz (povratak)
  • HP uključuje multimedijske tipkovnice i HP optički miš
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, dvojezični *
Ja sam obličje za ažuriranje, tako da će se izvoditi izvor igre glatko, šta trebam kupiti dio?

Budget: $ 100 - 300 $ bih radije ATI Radeon b / c to je preporuka za hl2 igre

Za točan Idi na stranicu:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Hvala,

mark
Old 19 pro 2007, 00:14
Zabranjen Group

Pa to definitivno je da je vaša grafička kartica je mala lol i vaš link zatraži kanadski poštanski broj ... Kako se moj American self Vam pomoći da:-P
Old 19. prosinca 2007, 04:05
Donatorska Grupa

Da li onboard MATE, upgrade to grafičkom karticom

imate vidik, sada znam da su ljudi možda idući škriljevca me na ovom, ali iz osobnog iskustva ...

JA je vidik sa 7600gt i to je bio 'OK' i onda nadograditi na preporučeni 8600gt je bio 8600 nerazgovjetan kao korak prema dolje, ali to je bio rec. sa vidik

s korištenjem ove kartice, kao što je slated hlače u odnosu na moj stari i vidio ogromnu razliku, vrlo malo igara (jedan zapravo, crysis) da ja licemjerje rukovati na 1400 res na visokim postavkama sa AA i AF

geforce 8600gt cijene su mi o £ 80 iz ebuyer.com

Mislim da, iako ne previše sigurni da imate ATI sponzorirani narančasta kutija, time dobivate sve ATI znakovima. pa ne mislim njegova stvar mora biti kao moj ATI nvidia nema problemo's

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 19 pro 2007, 04:11
Donatorska Grupa

Provjerite s dobavljaču prije nadogradnje karticu kao što svibanj poniłtava vaše jamstvo.

Ako niste fussed o tome onda ići naprijed.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 19. prosinca 2007, 05:11
Novi član grupe

hvala za sve povratne dečki mislim da ću se na nadogradnju moje grafičke kartice.

mark
Old 19. prosinca 2007, 05:26
Novi član grupe

Hi mene opet ja sam samo pitate ako je to sajam grafičke kartice i ako moj računalo može uzmi ga
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Grafička kartica Dizajnirano za ekstremne gaming HD, ova grafička kartica NVIDIA SLI-obilježja Ready GeForce 7900 grafička obrada jedinica (GPUs) koji dostavi najbolje grafičke performanse, uključujući i ultra realistične gaming iskustva i rezolucije do 2560 x 1600. A 256-bit memory interface i brzo GDDR3 memorije omogućit gorući grafiku s performansama maksimalnu kvalitetu.

Zahtjevi sustava:
  • PCI Express-baziran PC s jednom X16 putić grafika utor dostupan na matičnoj ploči.
  • 350-Watt Power Supply ili veći (pretpostavlja se u potpunosti učitani sistem)
  • 512MB System Memory
  • CD-ROM pogon (za instalaciju softvera)
Ovdje je moj sistem bankomata:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), proširiv do 4GB
  • 320GB 7200rpm SATA 3Gb / s tvrdi disk
  • HP Pocket Media Drive Bay (pogon prodano odvojeno)
  • SuperMulti DVD burner sa LightScribe Technology 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 sa 32MB memorije posvećen grafici. Do 64MB ukupno dostupne grafičke memorije dodijeljena kao Windows Vista
  • Integrirani 10/100BaseT mrežno sučelje
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 zvučnika podesiv (zvučnici prodano odvojeno)
  • Portovi: Front panel 15-in-1 čitač memorijskih kartica - podržava SmartMedia, XD, Multimedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back); Mikrofon / slušalica / Line-in (front) , 2 PS / 2; Digital Audio (In & Out); LAN; Stražnji zvučnik out / speaker out Side / Center out / center (subwoofer); mikrofon / line-in / Line-out, VGA - Izlaz (povratak)
  • HP uključuje multimedijske tipkovnice i HP optički miš
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, dvojezični *
Mogu li pokrenuti taj hardver? i da će ga dobiti posao učinio? na izvor igre
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sporo Laggy Youtube HD reprodukcija na 3GHz CPU anthonyla65 Multimedija i kodeci 2 18. travanj 2009 14:55
Laggy Call of Duty 5 hitman0042 PC & konzole Igre 3 8. prosinac 2008 09:43
PC: Potreba za brzinom tajni ponekad laggy robina80 PC & konzole Igre 12 4. prosinac 2008 18:55
BF2 vrlo laggy ashaiba PC & konzole Igre 10 28. svibanj 2008 15:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.