![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there, Nedavno sam kupio novi kompjuter i Otkrio sam da je Portal laggy na normalna rezolucija ... pa sam ga promijenio u 640 x 480 na to je bio još laggy! ![]() ![]() ![]() računalo je HP Paviljon a6218x PC at $ 599.99 kanadski Evo naočale:
Budget: $ 100 - 300 $ bih radije ATI Radeon b / c to je preporuka za hl2 igre Za točan Idi na stranicu: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Hvala, mark |
|
| |||
| |||
| Pa to definitivno je da je vaša grafička kartica je mala lol i vaš link zatraži kanadski poštanski broj ... Kako se moj American self Vam pomoći da:-P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da li onboard MATE, upgrade to grafičkom karticom
imate vidik, sada znam da su ljudi možda idući škriljevca me na ovom, ali iz osobnog iskustva ... JA je vidik sa 7600gt i to je bio 'OK' i onda nadograditi na preporučeni 8600gt je bio 8600 nerazgovjetan kao korak prema dolje, ali to je bio rec. sa vidik s korištenjem ove kartice, kao što je slated hlače u odnosu na moj stari i vidio ogromnu razliku, vrlo malo igara (jedan zapravo, crysis) da ja licemjerje rukovati na 1400 res na visokim postavkama sa AA i AF geforce 8600gt cijene su mi o £ 80 iz ebuyer.com Mislim da, iako ne previše sigurni da imate ATI sponzorirani narančasta kutija, time dobivate sve ATI znakovima. pa ne mislim njegova stvar mora biti kao moj ATI nvidia nema problemo's My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Provjerite s dobavljaču prije nadogradnje karticu kao što svibanj poniłtava vaše jamstvo. Ako niste fussed o tome onda ići naprijed.
|
| |||
| |||
| hvala za sve povratne dečki mislim da ću se na nadogradnju moje grafičke kartice. ![]() mark |
|
| |||
| |||
| Hi mene opet ja sam samo pitate ako je to sajam grafičke kartice i ako moj računalo može uzmi ga Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Grafička kartica Dizajnirano za ekstremne gaming HD, ova grafička kartica NVIDIA SLI-obilježja Ready GeForce 7900 grafička obrada jedinica (GPUs) koji dostavi najbolje grafičke performanse, uključujući i ultra realistične gaming iskustva i rezolucije do 2560 x 1600. A 256-bit memory interface i brzo GDDR3 memorije omogućit gorući grafiku s performansama maksimalnu kvalitetu.Zahtjevi sustava:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sporo Laggy Youtube HD reprodukcija na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedija i kodeci | 2 | 18. travanj 2009 14:55 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & konzole Igre | 3 | 8. prosinac 2008 09:43 |
| PC: Potreba za brzinom tajni ponekad laggy | robina80 | PC & konzole Igre | 12 | 4. prosinac 2008 18:55 |
| BF2 vrlo laggy | ashaiba | PC & konzole Igre | 10 | 28. svibanj 2008 15:53 |
| Thread Tools | |
| |