kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Laggy! segítségre van szükségük

Reply

Téma eszközök
Old December 18, 2007, 19:25
Új tag Csoport

Default Laggy! segítségre van szükségük

Szia, én nemrég vettem egy új számítógépet, és rájöttem, hogy a portált laggy a rendes felbontás ... Szóval változás, hogy 640 x 480-on ez még laggy!

a számítógép egy HP Pavilion a6218x PC at $ 599.99 Kanadai

itt specs:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® kétmagos processzor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), bővíthető 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s hard drive
  • HP Pocket Media Drive-öböl (külön meghajtó)
  • SuperMulti DVD-író a LightScribe technológia 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 és 32 MB dedikált grafikus memóriát. Akár 64 MB teljes rendelkezésre álló grafikus memória kiosztott a Windows Vista
  • Integrált 10/100BaseT hálózati
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 hangszóró konfigurálható (hangszórók külön)
  • Portok: Előlapi 15-1-ben memóriakártya-olvasó - támogatja SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 első, 1 hátsó), mikrofon / Fejhallgató / Line-in (front) 2. A PS / 2, Digital Audio (In & Out), LAN, Hátsó hangszóró ki / Side speaker out / Center out / Center (mélynyomó), mikrofon / Line-in / Line-out, VGA - Out (vissza)
  • Tartalmazza a HP multimédiás billentyűzet és HP optikai egér
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Kétnyelvű *
Én keresem a frissítést úgy, hogy fog forrás játékok zökkenőmentesen, mekkora részét kell vásárolni?

Költségvetés: 100 $ - 300 $ Inkább ATI Radeon B / C, hogy az ajánlást a hl2 játékok

A pontos oldalra megy, hogy:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Köszönöm,

mark
Old December 19 2007, 00:14
Tiltott Group

Nos, dacosan is, hogy a grafikus kártya kis lol, és a kapcsolatot kér egy kanadai irányítószámnak ... hogyan tud én amerikai önsegítő Önt, hogy:-P
Old December 19, 2007, 04:05
Donor Group

Igenis van fedélzeti tiszt, frissítés, hogy grafikus kártya

van kilátás, most már tudom, az emberek fogják talán pala meg ezen, hanem a személyes tapasztalat ...

Volt egy 7600gt a kilátás, és azt "OK" Aztán frissített ajánlott 8600gt, a 8600 volt, elmosódott, mint egy lépés, de azt rec. A kilátás

használja ezt a kártyát, amelyet slated pants, mint a régi láttam egy hatalmas különbség, csak nagyon kevés játékok (egy valójában, Crysis), hogy én vidám kezelni 1400 res magas beállítások AA és AF

A GeForce 8600gt nekem körülbelül 80 £ a ebuyer.com

Azt hiszem, nem is biztos azonban, hogy az ATI már szponzorálhatók narancssárga mezőben, így Önnek minden ATI jeleket. Szóval nem hiszem, hogy egy kérdés, kell az én ATI nVidia nem problemo's

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old December 19 2007, 04:11
Donor Group

Ellenőrizze az eladó előtt korszerűsítése a kártyát, mert elveszítheti a garanciát.

Ha nem nyugtalan róla, akkor nosza.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 19, 2007, 05:11
Új tag Csoport

kösz a visszajelzést srácok igen Azt hiszem, megyek én upgrade grafikus kártya.

mark
Old December 19, 2007, 05:26
Új tag Csoport

Hi Ismét én vagyok, csak gondoltam, ha ez egy tisztességes grafikus kártya, és ha a számítógép lehet, hogy
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Úgy tervezték, hogy szélsőséges HD játékokhoz, e funkciók grafikus kártya NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 grafikus feldolgozó egység (GPUs), amelyek a legnagyobb grafikai teljesítményt, beleértve az ultra-realisztikus Gaming tapasztalatok és a felbontás 2560 x 1600. A 256-bites memória interfészt, és gyorsan GDDR3 memória lehetővé teszi lángoló grafikai teljesítményt a maximális minőséget.

Rendszerkövetelmények:
  • PCI-Express alapú számítógép egy X16 sávos grafikus résidő elérhető az alaplap.
  • 350-wattos tápegység vagy nagyobb (feltételezi, teljes terhelés rendszere)
  • 512 MB rendszermemória
  • CD-ROM meghajtó (a telepítéshez Software)
Itt van a rendszer ATM:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® kétmagos processzor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), bővíthető 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s hard drive
  • HP Pocket Media Drive-öböl (külön meghajtó)
  • SuperMulti DVD-író a LightScribe technológia 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 és 32 MB dedikált grafikus memóriát. Akár 64 MB teljes rendelkezésre álló grafikus memória kiosztott a Windows Vista
  • Integrált 10/100BaseT hálózati
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 hangszóró konfigurálható (hangszórók külön)
  • Portok: Előlapi 15-1-ben memóriakártya-olvasó - támogatja SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 első, 1 hátsó), mikrofon / Fejhallgató / Line-in (front) 2. A PS / 2, Digital Audio (In & Out), LAN, Hátsó hangszóró ki / Side speaker out / Center out / Center (mélynyomó), mikrofon / Line-in / Line-out, VGA - Out (vissza)
  • Tartalmazza a HP multimédiás billentyűzet és HP optikai egér
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Kétnyelvű *
Én vezetem ezt is hardver? és azt be a munkát? A forrás-játékok
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lassú Laggy Youtube HD lejátszás egy 3GHz CPU anthonyla65 Multimédia és kodekek 2 18. április 2009 14:55
Laggy Call of Duty 5 hitman0042 PC és konzol játékok 3 8. december 2008 09:43
PC: Need for Speed Undercover néha laggy robina80 PC és konzol játékok 12 4. december 2008 18:55
BF2 nagyon laggy ashaiba PC és konzol játékok 10 28. május 2008 15:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.