![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én nemrég vettem egy új számítógépet, és rájöttem, hogy a portált laggy a rendes felbontás ... Szóval változás, hogy 640 x 480-on ez még laggy! ![]() ![]() ![]() a számítógép egy HP Pavilion a6218x PC at $ 599.99 Kanadai itt specs:
Költségvetés: 100 $ - 300 $ Inkább ATI Radeon B / C, hogy az ajánlást a hl2 játékok A pontos oldalra megy, hogy: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Köszönöm, mark |
|
| |||
| |||
| Nos, dacosan is, hogy a grafikus kártya kis lol, és a kapcsolatot kér egy kanadai irányítószámnak ... hogyan tud én amerikai önsegítő Önt, hogy:-P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igenis van fedélzeti tiszt, frissítés, hogy grafikus kártya
van kilátás, most már tudom, az emberek fogják talán pala meg ezen, hanem a személyes tapasztalat ... Volt egy 7600gt a kilátás, és azt "OK" Aztán frissített ajánlott 8600gt, a 8600 volt, elmosódott, mint egy lépés, de azt rec. A kilátás használja ezt a kártyát, amelyet slated pants, mint a régi láttam egy hatalmas különbség, csak nagyon kevés játékok (egy valójában, Crysis), hogy én vidám kezelni 1400 res magas beállítások AA és AF A GeForce 8600gt nekem körülbelül 80 £ a ebuyer.com Azt hiszem, nem is biztos azonban, hogy az ATI már szponzorálhatók narancssárga mezőben, így Önnek minden ATI jeleket. Szóval nem hiszem, hogy egy kérdés, kell az én ATI nVidia nem problemo's My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizze az eladó előtt korszerűsítése a kártyát, mert elveszítheti a garanciát. Ha nem nyugtalan róla, akkor nosza.
|
| |||
| |||
| kösz a visszajelzést srácok igen Azt hiszem, megyek én upgrade grafikus kártya. ![]() mark |
|
| |||
| |||
| Hi Ismét én vagyok, csak gondoltam, ha ez egy tisztességes grafikus kártya, és ha a számítógép lehet, hogy Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Úgy tervezték, hogy szélsőséges HD játékokhoz, e funkciók grafikus kártya NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 grafikus feldolgozó egység (GPUs), amelyek a legnagyobb grafikai teljesítményt, beleértve az ultra-realisztikus Gaming tapasztalatok és a felbontás 2560 x 1600. A 256-bites memória interfészt, és gyorsan GDDR3 memória lehetővé teszi lángoló grafikai teljesítményt a maximális minőséget.Rendszerkövetelmények:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassú Laggy Youtube HD lejátszás egy 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimédia és kodekek | 2 | 18. április 2009 14:55 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC és konzol játékok | 3 | 8. december 2008 09:43 |
| PC: Need for Speed Undercover néha laggy | robina80 | PC és konzol játékok | 12 | 4. december 2008 18:55 |
| BF2 nagyon laggy | ashaiba | PC és konzol játékok | 10 | 28. május 2008 15:53 |
| Téma eszközök | |
| |