פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

Laggy!! צריך עזרה

Reply

שרשרת כלים
Old 18 דצמבר 2007, 19:25
קבוצת חברות חדשות

Default Laggy!! צריך עזרה

היי, אני לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני גיליתי כי פורטל היה laggy על פתרון נורמלי ... כך אני שיניתי את זה ב 480 X 640 שזה עדיין laggy!

המחשב הוא מחשב HP Pavilion a6218x ב 599.99 $ קנדי

הנה מפרט טכני:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 SDRAM DDR2 (2x 1GB), ניתן להרחבה עד 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s כונן קשיח
  • HP Pocket Media drive bay (כונן נמכר בנפרד)
  • SuperMulti DVD Burner עם LightScribe טכנולוגיה 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 עם 32MB זיכרון גרפי ייעודי. עד 64MB זיכרון גרפיקה זמין סה"כ כפי שהוקצו על ידי Windows Vista
  • ממשק רשת משולב 10/100BaseT
  • מודם 56K
  • High Definition Audio, רמקול 8 להגדרה (הרמקולים נמכרים בנפרד)
  • יציאות: הלוח הקדמי 15-in-1 קורא כרטיסי זיכרון - תומך SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash אני, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive; 6 יציאות USB 2.0 (2 front, 4 back); 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back); / מיקרופון אוזניות / Line-in הקדמי () ; 2 PS / 2; אודיו דיגיטלי (In & Out); LAN; רמקול אחורי החוצה / דובר סייד החוצה / מרכז החוצה / מרכז (סאב); מיקרופון / Line-in / Line-out; VGA - אאוט (שוב)
  • כולל מקלדת מולטימדיה של HP ו-HP Optical Mouse
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Bilingual *
אני מחפש לשדרג כך יפעל משחקים בצורה חלקה המקור, חלק מה כדאי לי לקנות?

תקציב: $ 100 - 300 $ הייתי מעדיף ATI Radeon B / C זה המלצה על משחקים hl2

דף המדויק ללכת:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

תודה,

מארק
Old 19 דצמבר 2007, 00:14
קבוצת מגורש

ובכן זה בהתרסה כי הוא כרטיס המסך שלך הוא lol קטנות הקישור שלך מבקש מיקוד הקנדי ... איך יכול העצמי האמריקאי שלי לעזור לך עם זה:-p
Old 19 דצמבר 2007, 04:05
קבוצת תורמים

כן יש לך חבר המשולב, שדרוג כי כרטיס המסך

יש לך Vista, עכשיו אני יודע שאנשים עומדים צפחה אולי אותי על זה אבל מניסיון אישי ...

היה לי 7600gt עם Vista וזה היה 'בסדר' אני מכן לשדרג ל 8600GT המומלצות, 8600 היה משובש כצעד להיות למטה אבל זה היה rec. עם Vista

שימוש זה כרטיס אשר אמור היה כמו מכנסיים לעומת הישן שלי אני רואה הבדל עצום, מעט מאוד משחקים (אחד למעשה, Crysis) צביעות כי אני על ידית 1400 מיל על הגדרות גבוהות עם AA ו AF

GeForce 8600GT עולות לי בערך 80 £ מ ebuyer.com

אני חושב, לא ממש בטוח אם כי יש ATI בחסות תיבת תפוזים, ולכן אתה מקבל את כל סימני ATI. אז אני לא חושב עניין של חייבים להיות nVidia ATI כמו שלי אין problemo של

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 19 דצמבר 2007, 04:11
קבוצת תורמים

בדוק עם הספק לפני שתשדרג את הכרטיס ככל שיהיה ריק האחריות שלך.

אם אתה לא טרחו על זה אז קדימה.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 19 דצמבר 2007, 05:11
קבוצת חברות חדשות

תודה על כל הבחורים משוב כן אני חושב שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי.

מארק
Old 19 דצמבר 2007, 05:26
קבוצת חברות חדשות

אני היי לי שוב אני פשוט תוהה אם זה הוא כרטיס גרפי הוגן אם המחשב שלי יכול לקחת את זה
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express כרטיס גרפי Designed for HD Gaming קיצוני, זה תכונות הכרטיס הגרפי NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 יחידות עיבוד גרפי (GPUs) אשר לספק את רוב ביצועים גרפיים, כולל אולטרה חוויות משחקים ריאליסטיים ברזולוציה של עד 2560 x 1600. 256-bit memory interface זיכרון GDDR3 במהירות לאפשר היוקדת ביצועים גרפיים עם איכות מקסימלית.

דרישות מערכת:
  • PCI-Express המצויד עם נתיב אחד X16 חריץ גרפיקה זמין על לוח האם.
  • 350-Watt Power Supply או רבתי (מניח טעון במלואו המערכת)
  • 512MB זיכרון מערכת
  • כונן התקליטורים (עבור התקנת תוכנה)
הנה ATM המערכת שלי:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 SDRAM DDR2 (2x 1GB), ניתן להרחבה עד 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s כונן קשיח
  • HP Pocket Media drive bay (כונן נמכר בנפרד)
  • SuperMulti DVD Burner עם LightScribe טכנולוגיה 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 עם 32MB זיכרון גרפי ייעודי. עד 64MB זיכרון גרפיקה זמין סה"כ כפי שהוקצו על ידי Windows Vista
  • ממשק רשת משולב 10/100BaseT
  • מודם 56K
  • High Definition Audio, רמקול 8 להגדרה (הרמקולים נמכרים בנפרד)
  • יציאות: הלוח הקדמי 15-in-1 קורא כרטיסי זיכרון - תומך SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash אני, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive; 6 יציאות USB 2.0 (2 front, 4 back); 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back); / מיקרופון אוזניות / Line-in הקדמי () ; 2 PS / 2; אודיו דיגיטלי (In & Out); LAN; רמקול אחורי החוצה / דובר סייד החוצה / מרכז החוצה / מרכז (סאב); מיקרופון / Line-in / Line-out; VGA - אאוט (שוב)
  • כולל מקלדת מולטימדיה של HP ו-HP Optical Mouse
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Bilingual *
אני יכול להפעיל את החומרה? ויהיה זה לעשות את העבודה? על משחקי המקור
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
לאט Laggy Youtube HD הקרנה על CPU 3GHz anthonyla65 מולטימדיה רכיבי Codec 2 18 אפריל 2009 14:55
הסב Laggy החובה של 5 hitman0042 PC & קונסולת משחקים 3 8 דצמבר 2008 09:43
PC: Need for Speed חשאי לפעמים laggy robina80 PC & קונסולת משחקים 12 4th דצמבר 2008 18:55
BF2 מאוד laggy ashaiba PC & קונסולת משחקים 10 -28 במאי 2008 15:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.