![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני גיליתי כי פורטל היה laggy על פתרון נורמלי ... כך אני שיניתי את זה ב 480 X 640 שזה עדיין laggy! ![]() ![]() ![]() המחשב הוא מחשב HP Pavilion a6218x ב 599.99 $ קנדי הנה מפרט טכני:
תקציב: $ 100 - 300 $ הייתי מעדיף ATI Radeon B / C זה המלצה על משחקים hl2 דף המדויק ללכת: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW תודה, מארק |
|
| |||
| |||
| ובכן זה בהתרסה כי הוא כרטיס המסך שלך הוא lol קטנות הקישור שלך מבקש מיקוד הקנדי ... איך יכול העצמי האמריקאי שלי לעזור לך עם זה:-p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן יש לך חבר המשולב, שדרוג כי כרטיס המסך
יש לך Vista, עכשיו אני יודע שאנשים עומדים צפחה אולי אותי על זה אבל מניסיון אישי ... היה לי 7600gt עם Vista וזה היה 'בסדר' אני מכן לשדרג ל 8600GT המומלצות, 8600 היה משובש כצעד להיות למטה אבל זה היה rec. עם Vista שימוש זה כרטיס אשר אמור היה כמו מכנסיים לעומת הישן שלי אני רואה הבדל עצום, מעט מאוד משחקים (אחד למעשה, Crysis) צביעות כי אני על ידית 1400 מיל על הגדרות גבוהות עם AA ו AF GeForce 8600GT עולות לי בערך 80 £ מ ebuyer.com אני חושב, לא ממש בטוח אם כי יש ATI בחסות תיבת תפוזים, ולכן אתה מקבל את כל סימני ATI. אז אני לא חושב עניין של חייבים להיות nVidia ATI כמו שלי אין problemo של המערכת שלי: שלי
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק עם הספק לפני שתשדרג את הכרטיס ככל שיהיה ריק האחריות שלך. אם אתה לא טרחו על זה אז קדימה.
|
| |||
| |||
| תודה על כל הבחורים משוב כן אני חושב שאני הולך לשדרג את כרטיס המסך שלי. ![]() מארק |
|
| |||
| |||
| אני היי לי שוב אני פשוט תוהה אם זה הוא כרטיס גרפי הוגן אם המחשב שלי יכול לקחת את זה Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express כרטיס גרפי Designed for HD Gaming קיצוני, זה תכונות הכרטיס הגרפי NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 יחידות עיבוד גרפי (GPUs) אשר לספק את רוב ביצועים גרפיים, כולל אולטרה חוויות משחקים ריאליסטיים ברזולוציה של עד 2560 x 1600. 256-bit memory interface זיכרון GDDR3 במהירות לאפשר היוקדת ביצועים גרפיים עם איכות מקסימלית.דרישות מערכת:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לאט Laggy Youtube HD הקרנה על CPU 3GHz | anthonyla65 | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 18 אפריל 2009 14:55 |
| הסב Laggy החובה של 5 | hitman0042 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 8 דצמבר 2008 09:43 |
| PC: Need for Speed חשאי לפעמים laggy | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 12 | 4th דצמבר 2008 18:55 |
| BF2 מאוד laggy | ashaiba | PC & קונסולת משחקים | 10 | -28 במאי 2008 15:53 |
| שרשרת כלים | |
| |