mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Laggy! reikia pagalbos

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 18, 2007, 19:25
Naujas Narys

Default Laggy! reikia pagalbos

Sveiki, aš neseniai nusipirkau naują kompiuterį ir aš sužinojau, kad portalas buvo laggy į įprastą rezoliuciją ... todėl mes pakeitėme jį į 640 X 480 metu ji vis dar laggy!

kompiuteris HP PAVILION a6218x kompiuteriais 599,99 $ Kanados

Čia Specifikacijos:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2 x 1GB), plečiama iki 4GB
  • 320GB 7200rpm SATA 3Gb / s hard drive
  • "HP Pocket Media Drive Bay (vairuoti parduodamas atskirai)
  • SuperMulti DVD Burner 16x Technologijos LightScribe DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 su 32MB, skirta grafinės atminties. Up to 64MB visų turimų grafinės atminties, paskirtas pagal "Windows Vista"
  • Integruota 10/100BaseT tinklo sąsaja
  • 56k Modem
  • High Definition Audio 8 garsiakalbis konfigūruojama (garsiakalbiai parduodamas atskirai)
  • Uostai: Front panel 15-in-1 Memory Card Reader - remia SmartMedia, xD, Multimedia Card, Secure Digital (SD) Compact Flash I Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo ™, Memory Stick Pro Duo , RSMMC MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 priekyje, gale 4) 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back), microphone / Headphone / Line-in (priekyje) 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out); LAN; Rear Speaker Out / Side Speaker Out / Center out / Centras (subwoofer); Microphone / Line-In / Line-out, VGA - Out (atgal)
  • Includes HP MultiMedia Keyboard ir HP Optical Mouse
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, dvikalbio *
Aš ieškau atnaujinti, kad ji veiks sklandžiai šaltinis žaidimai, kokia dalis turėčiau pirkti?

Biudžetas: $ 100 - $ 300, norėčiau, ATI Radeon B / C, kuri yra už HL2 žaidimų rekomendacija

tikslaus puslapį Eiti į:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Ačiū,

ženklas
Old Gruodis 19, 2007, 00:14
Banned Group

Na tai iššaukiančiai, kad jūsų video korta yra mažas lol ir savo nuorodą prašo Kanados pašto kodas ... Kaip mano American sau padėti jums, kad:-P
Old Gruodis 19, 2007, 04:05
Donorų grupės

Aye turite laive kapitono padėjėjas, atnaujinti, kad graphics card

turite Vista, dabar aš žinau žmonių, ketiname galbūt šiferis mane šiame, bet iš asmeninės patirties ...

Turėjau su Vista ir 7600GT tai buvo "OK" Tada aš paaukštintas rekomenduojama 8600GT, 8.600 buvo neaiški kaip atsistatydinti, bet jis buvo Rec. su Vista

naudoti šią kortelę, kuri buvo pašymėti kaip pants, palyginti su mano senas aš matau milžinišką skirtumą, labai mažai žaidimų (vieną iš tikrųjų, crysis), kad i cant rankena 1.400 res aukštos nustatymus AA ir AF

GeForce 8600GT man kainavo apie 80 £ nuo ebuyer.com

Manau, tikrai ne per daug nors kad ATI yra remiamos Orange Box, taigi jūs gaunate visus ATI požymiai. tai nemanau, kad jos dalykas turi būti ATI kaip mano nvidia neturi jokio problemo's

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Gruodis 19, 2007, 04:11
Donorų grupės

Pasitarkite su prieš atnaujinant kortelę, nes tai gali garantija negalioja jūsų pardavėjas.

Jei nesate fussed apie tai tada pirmyn.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gruodis 19, 2007, 05:11
Naujas Narys

Dėkojame už atsiliepimus vaikinai Yes I think I am going atnaujinti savo video.

ženklas
Old Gruodis 19, 2007, 05:26
Naujas Narys

Hi man vėl aš tiesiog įdomu, jei tai yra teisingas grafikos plokštę, ir jei mano kompiuteris gali ją
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Sukurta Extreme HD Gaming, tai grafika Card Features NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 graphics tvarkymo vienetus (GPU), kuris užtikrins didžiausią grafikos veikimą, įskaitant ultra-realistiškus žaidimo patirtį ir geba iki 2560 x 1600. 256-bitų atminties sąsaja ir GDDR3 atminties leidžia Blazing grafinio su maksimalios kokybės.

SISTEMOS REIKALAVIMAI
  • PCI-Express, kurių PC su viena X16 lane graphics slot rasti plokštę.
  • 350-Watt Power Supply arba didesnis (mano pilnai pakrautas sistema)
  • 512 MB sistemos atmintis
  • CD-ROM Drive (For diegimo programinę įrangą)
Čia yra mano sistema ATM:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2 x 1GB), plečiama iki 4GB
  • 320GB 7200rpm SATA 3Gb / s hard drive
  • "HP Pocket Media Drive Bay (vairuoti parduodamas atskirai)
  • SuperMulti DVD Burner 16x Technologijos LightScribe DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 su 32MB, skirta grafinės atminties. Up to 64MB visų turimų grafinės atminties, paskirtas pagal "Windows Vista"
  • Integruota 10/100BaseT tinklo sąsaja
  • 56k Modem
  • High Definition Audio 8 garsiakalbis konfigūruojama (garsiakalbiai parduodamas atskirai)
  • Uostai: Front panel 15-in-1 Memory Card Reader - remia SmartMedia, xD, Multimedia Card, Secure Digital (SD) Compact Flash I Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo ™, Memory Stick Pro Duo , RSMMC MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 priekyje, gale 4) 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back), microphone / Headphone / Line-in (priekyje) 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out); LAN; Rear Speaker Out / Side Speaker Out / Center out / Centras (subwoofer); Microphone / Line-In / Line-out, VGA - Out (atgal)
  • Includes HP MultiMedia Keyboard ir HP Optical Mouse
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, dvikalbio *
Ar galiu paleisti šią programinę įrangą? ir ji viską padaryti? į šaltinį žaidimai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mažoji Laggy Youtube HD Playback ant 3GHz CPU anthonyla65 Multimedia & Codecs 2 Balandis 18, 2009 14:55
Laggy Call of Duty 5 hitman0042 PC & konsolės Žaidimai 3 8 gruodis 2008 09:43
PC: Need for Speed Undercover kartais laggy robina80 PC & konsolės Žaidimai 12 Gruodis 4, 2008 18:55
BF2 labai laggy ashaiba PC & konsolės Žaidimai 10 Gegužė 28, 2008 15:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.