![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš neseniai nusipirkau naują kompiuterį ir aš sužinojau, kad portalas buvo laggy į įprastą rezoliuciją ... todėl mes pakeitėme jį į 640 X 480 metu ji vis dar laggy! ![]() ![]() ![]() kompiuteris HP PAVILION a6218x kompiuteriais 599,99 $ Kanados Čia Specifikacijos:
Biudžetas: $ 100 - $ 300, norėčiau, ATI Radeon B / C, kuri yra už HL2 žaidimų rekomendacija tikslaus puslapį Eiti į: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Ačiū, ženklas |
|
| |||
| |||
| Na tai iššaukiančiai, kad jūsų video korta yra mažas lol ir savo nuorodą prašo Kanados pašto kodas ... Kaip mano American sau padėti jums, kad:-P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye turite laive kapitono padėjėjas, atnaujinti, kad graphics card
turite Vista, dabar aš žinau žmonių, ketiname galbūt šiferis mane šiame, bet iš asmeninės patirties ... Turėjau su Vista ir 7600GT tai buvo "OK" Tada aš paaukštintas rekomenduojama 8600GT, 8.600 buvo neaiški kaip atsistatydinti, bet jis buvo Rec. su Vista naudoti šią kortelę, kuri buvo pašymėti kaip pants, palyginti su mano senas aš matau milžinišką skirtumą, labai mažai žaidimų (vieną iš tikrųjų, crysis), kad i cant rankena 1.400 res aukštos nustatymus AA ir AF GeForce 8600GT man kainavo apie 80 £ nuo ebuyer.com Manau, tikrai ne per daug nors kad ATI yra remiamos Orange Box, taigi jūs gaunate visus ATI požymiai. tai nemanau, kad jos dalykas turi būti ATI kaip mano nvidia neturi jokio problemo's Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pasitarkite su prieš atnaujinant kortelę, nes tai gali garantija negalioja jūsų pardavėjas. Jei nesate fussed apie tai tada pirmyn.
|
| |||
| |||
| Dėkojame už atsiliepimus vaikinai Yes I think I am going atnaujinti savo video. ![]() ženklas |
|
| |||
| |||
| Hi man vėl aš tiesiog įdomu, jei tai yra teisingas grafikos plokštę, ir jei mano kompiuteris gali ją Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Sukurta Extreme HD Gaming, tai grafika Card Features NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 graphics tvarkymo vienetus (GPU), kuris užtikrins didžiausią grafikos veikimą, įskaitant ultra-realistiškus žaidimo patirtį ir geba iki 2560 x 1600. 256-bitų atminties sąsaja ir GDDR3 atminties leidžia Blazing grafinio su maksimalios kokybės.SISTEMOS REIKALAVIMAI
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mažoji Laggy Youtube HD Playback ant 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Codecs | 2 | Balandis 18, 2009 14:55 |
| Laggy Call of Duty 5 | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 gruodis 2008 09:43 |
| PC: Need for Speed Undercover kartais laggy | robina80 | PC & konsolės Žaidimai | 12 | Gruodis 4, 2008 18:55 |
| BF2 labai laggy | ashaiba | PC & konsolės Žaidimai | 10 | Gegužė 28, 2008 15:53 |
| Temos įrankiai | |
| |