mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Laggy! vajadzīga palīdzība

Reply

Thread Tools
Old Decembris 18, 2007, 19:25
New Member Group

Default Laggy! vajadzīga palīdzība

Hi there, i nesen nopirka jaunu datoru un es uzzināju, ka portāls ir laggy par normālu izšķirtspēju ... tāpēc es to nomainījuši uz 640 X 480 pie tā vēl bija laggy!

dators HP Pavilion a6218x PC uz 599,99 $ Kanādas

Šeit ir specs:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), paplašināma līdz 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s cieto disku
  • HP Pocket Media Drive bay (disks nopērkams atsevišķi)
  • SuperMulti DVD rakstītāju ar 16x LightScribe Technology DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 ar 32MB veltīta grafikas atmiņas. Līdz 64MB kopējo pieejamo grafiskā atmiņa, kas piešķirta ar Windows Vista
  • Integrēta 10/100BaseT tīkla saskarne
  • 56K modems
  • High Definition Audio, 8 skaļruņu konfigurējamas (speakers nopērkams atsevišķi)
  • Ports: Front Panel 15-in-1 memory card reader - atbalsta SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 priekšā, 4 aizmugurē), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back); Microphone / Headphone / Line-in (front) 2 PS / 2; Digital Audio (In & Out), LAN, Rear Speaker Out / Side Speaker Out / Centrs out / Center (subwoofer); Microphone / Line-in / Line-out, VGA - Out (atpakaļ)
  • Includes HP multimedia klaviatūra un HP optiskā pele
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Teksta *
Es meklēju uzlabot, lai tā darbosies avots spēles netraucēti, kāda daļa man pirkt?

Budžets: $ 100 - $ 300 es labprāt ATI Radeon b / c, ka ir ieteikums par hl2 spēles

par precīzu page go to:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Pateicība,

zīme
Old Decembris 19, 2007, 00:14
Banned Group

Labi tas izaicinoši, ka jūsu grafikas karte ir maza lol un jūsu saikne pieprasa Kanādas zip kodu ... kā var manu American pašpalīdzības jums ar šo:-p
Old Decembris 19, 2007, 04:05
Donors Group

Aye jums borta mates modernizācija, kas grafiskā karte

Jums ir vista, tagad es zinu, cilvēki dodas uz, iespējams, šīfera man par šo, bet no personīgās pieredzes ...

Man bija 7600GT ar Windows Vista un tas bija "ok" i tad modernizētas, lai iesaka 8600GT, 8.600 bija neskaidra kā atkāpties, bet tas bija rec. ar vista

izmantot šo karti, kas bija slated kā bikses, salīdzinot ar manu veco esmu redzējis milzīga atšķirība, ka ļoti maz spēles (viena faktiski, Crysis), ka es aprunāt rokturi 1.400 res augstas uzstādījumi ar AA un AF

GeForce 8600GT izmaksas man par £ 80 no ebuyer.com

Es domāju, nav pārāk pārliecināti gan, ka ATI ir sponsorēti orange box, tātad jums visiem ATI pazīmes. tāpēc es nedomāju, ka tā jautājumu ir ATI, mana nvidia nav problemo's

Mana sistēma: Mans

Processor (s):
AMD Athlon Dual Core
Motherboard:
winfast 6.600
RAM Operatīvā atmiņa:
3GB
Graphics Card (s):
MSI 8600GT
Sound Card:
daži lēti dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Dzesēšana:
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old Decembris 19, 2007, 04:11
Donors Group

Sazinieties ar pārdevēju pirms jaunināšanas karti, jo tas var neesošu jūsu garantija.

Ja neesat fussed par to, tad iet uz priekšu.

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old Decembris 19, 2007, 05:11
New Member Group

paldies visiem atsauksmes puiši jā, es domāju, ka es gatavojos uzlabot mana grafikas karte.

zīme
Old Decembris 19, 2007, 05:26
New Member Group

Hi man atkal es esmu tikai jautājums, ja tā ir godīga grafikas karti, un, ja mans dators var ņemt to
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Designed ārkārtējos HD gaming, šī grafiskā karte funkcijas NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 graphics apstrādes vienību (GPUs), kas sniedz visvairāk grafikas sniegumu, ieskaitot ultra-reālistisku spēļu pieredzi un rezolūcijas, līdz 2560 x 1600. 256-bit memory interface un ātra GDDR3 lai degošs grafikas veiktspēju ar maksimālu kvalitāti.

SISTĒMAS PRASĪBAS:
  • PCI-Express datoru ar vienu X16 joslu grafikas spraugai pieejams mātesplati.
  • 350-Watt Power Supply vai vairāk (Pieļauj pilnas slodzes sistēma)
  • 512MB System Memory
  • CD-ROM Drive (For Installation Software)
Te ir mana sistēma atm:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core Processor E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), paplašināma līdz 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s cieto disku
  • HP Pocket Media Drive bay (disks nopērkams atsevišķi)
  • SuperMulti DVD rakstītāju ar 16x LightScribe Technology DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 ar 32MB veltīta grafikas atmiņas. Līdz 64MB kopējo pieejamo grafiskā atmiņa, kas piešķirta ar Windows Vista
  • Integrēta 10/100BaseT tīkla saskarne
  • 56K modems
  • High Definition Audio, 8 skaļruņu konfigurējamas (speakers nopērkams atsevišķi)
  • Ports: Front Panel 15-in-1 memory card reader - atbalsta SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 priekšā, 4 aizmugurē), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 front, 1 back); Microphone / Headphone / Line-in (front) 2 PS / 2; Digital Audio (In & Out), LAN, Rear Speaker Out / Side Speaker Out / Centrs out / Center (subwoofer); Microphone / Line-in / Line-out, VGA - Out (atpakaļ)
  • Includes HP multimedia klaviatūra un HP optiskā pele
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Teksta *
Vai es varētu palaist šo aparatūru? un vai to iegūt darbu darīt? no avota spēles
Reply

Register

Bookmarks