![]() |
|
| |||
| |||
| Hi there, i nesen nopirka jaunu datoru un es uzzināju, ka portāls ir laggy par normālu izšķirtspēju ... tāpēc es to nomainījuši uz 640 X 480 pie tā vēl bija laggy! ![]() ![]() ![]() dators HP Pavilion a6218x PC uz 599,99 $ Kanādas Šeit ir specs:
Budžets: $ 100 - $ 300 es labprāt ATI Radeon b / c, ka ir ieteikums par hl2 spēles par precīzu page go to: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Pateicība, zīme |
|
| |||
| |||
| Labi tas izaicinoši, ka jūsu grafikas karte ir maza lol un jūsu saikne pieprasa Kanādas zip kodu ... kā var manu American pašpalīdzības jums ar šo:-p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aye jums borta mates modernizācija, kas grafiskā karte
Jums ir vista, tagad es zinu, cilvēki dodas uz, iespējams, šīfera man par šo, bet no personīgās pieredzes ... Man bija 7600GT ar Windows Vista un tas bija "ok" i tad modernizētas, lai iesaka 8600GT, 8.600 bija neskaidra kā atkāpties, bet tas bija rec. ar vista izmantot šo karti, kas bija slated kā bikses, salīdzinot ar manu veco esmu redzējis milzīga atšķirība, ka ļoti maz spēles (viena faktiski, Crysis), ka es aprunāt rokturi 1.400 res augstas uzstādījumi ar AA un AF GeForce 8600GT izmaksas man par £ 80 no ebuyer.com Es domāju, nav pārāk pārliecināti gan, ka ATI ir sponsorēti orange box, tātad jums visiem ATI pazīmes. tāpēc es nedomāju, ka tā jautājumu ir ATI, mana nvidia nav problemo's Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sazinieties ar pārdevēju pirms jaunināšanas karti, jo tas var neesošu jūsu garantija. Ja neesat fussed par to, tad iet uz priekšu.
|
| |||
| |||
| paldies visiem atsauksmes puiši jā, es domāju, ka es gatavojos uzlabot mana grafikas karte. ![]() zīme |
|
| |||
| |||
| Hi man atkal es esmu tikai jautājums, ja tā ir godīga grafikas karti, un, ja mans dators var ņemt to Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Designed ārkārtējos HD gaming, šī grafiskā karte funkcijas NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 graphics apstrādes vienību (GPUs), kas sniedz visvairāk grafikas sniegumu, ieskaitot ultra-reālistisku spēļu pieredzi un rezolūcijas, līdz 2560 x 1600. 256-bit memory interface un ātra GDDR3 lai degošs grafikas veiktspēju ar maksimālu kvalitāti.SISTĒMAS PRASĪBAS:
|
![]() |
|
| Bookmarks |