rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Laggy! potrzebujesz pomocy

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 grudnia 2007, 19:25
Nowe państwa grupy

Default Laggy! potrzebujesz pomocy

Hi there, i niedawno kupił nowy komputer i stwierdziliśmy, że portal został Laggy na normalnej rozdzielczości ... i tak zmienił go na 640 X 480 to jeszcze Laggy!

komputer HP Pavilion PC a6218x na 599,99 dolarów kanadyjskich

Oto specyfikacje:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), rozszerzalna do 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s dysk twardy
  • HP Pocket Media Drive Bay (dysk sprzedawany oddzielnie)
  • SuperMulti DVD Burner z technologii LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 z 32MB dedykowanej pamięci graficznej. Do 64 MB całkowitej dostępnej pamięci grafiki alokowanej przez Windows Vista
  • Zintegrowany interfejs sieciowy 10/100BaseT
  • Modem 56k
  • High Definition Audio, 8 głośników konfigurowalne (głośniki sprzedawane oddzielnie)
  • Porty: przedni panel 15-w-1 czytnik kart pamięci - obsługuje SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC, mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 portów USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 z przodu, 1 z tyłu), mikrofon / słuchawki / Line-in (przód) ; 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out); LAN; Rear Speaker Out / Side speaker out / Center out / Center (Subwoofer), mikrofon / Line-in / Line-out, VGA - Out (powrót)
  • Obejmuje HP HP multimedialnej klawiatury i myszki optycznej
  • Microsoft ® Windows Vista Home Premium, dwujęzyczny *
I am looking aktualizacji tak, aby uruchomić źródło gry płynnie, jaka część powinna kupić?

Budżet: 100 dolarów - 300 $ wolałbym ATI Radeon b / c, że to zalecenie dla hl2 gier

na dokładne strona przejdź do:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Dzięki,

znak
Old 19 grudnia 2007, 00:14
Banned Grupa

Cóż to jest defiantly że karta graficzna jest mały lol i linku prosi o kanadyjski kod pocztowy ... w jaki sposób moje American samooceny pomoże Ci w tym:-p
Old 19 grudnia 2007, 04:05
Grupa dawcy

aye masz oficer pokładowy, uaktualnienia, że karta graficzna

masz vista, teraz wiem, ludzie idą do łupków może mnie na tym, ale z osobistych doświadczeń ...

Miałem 7600gt z vista i było "ok" i następnie zaktualizowany do zalecanego 8600gt, w 8600 został slurred jako krok, ale to było rec. z vista

korzystania z tej karty, która została slated jak spodnie w porównaniu z moim starym widziałem ogromną różnicę, bardzo niewielu gier (jeden faktycznie, Crysis), które obsługują i cant na 1400 res na wysokich ustawieniach z AA i AF

GeForce 8600GT mnie kosztować około £ 80 od ebuyer.com

Myślę, choć nie jest zbyt pewny, że ATI są sponsorowane Orange Box, stąd masz wszystkie objawy ATI. więc nie sądzę, jego sprawa musi być ATI jako NVIDIA's no problemo

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 19 grudnia 2007, 04:11
Grupa dawcy

Skontaktuj się z dostawcą przed uaktualnieniem karty nieważne, ponieważ może to gwarancji.

Jeśli nie masz o tym fussed potem iść naprzód.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 19 grudnia 2007, 05:11
Nowe państwa grupy

Dziękujemy za wszystkie opinie faceci tak myślę, że będę aktualizacji mojej karty graficznej.

znak
Old 19 grudnia 2007, 05:26
Nowe państwa grupy

Hi mnie ja jestem po prostu zastanawiasz się, czy jest to sprawiedliwe i karty graficznej, jeśli mój komputer nie jest
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Zaprojektowany dla ekstremalnych gier HD, karta graficzna tej cechy NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 jednostek przetwarzania grafiki (GPU), które dostarczają najbardziej wydajność grafiki, w tym ultra-realistycznych gier doświadczeń i rozdzielczości do 2560 x 1600. A 256-bitowy interfejs pamięci i szybkie pamięci GDDR3 umożliwią rozjarzony wydajność grafiki z maksymalną jakością.

Wymagania systemowe:
  • PCI-Express X16 PC z jednym pasie grafiki dostępne gniazda na płycie głównej.
  • 350-Watt Power Supply lub więcej (przy pełnym obciążeniu systemu zakłada)
  • System pamięci 512MB
  • Napęd CD-ROM (dla instalacji oprogramowania)
Oto moja systemu ATM:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), rozszerzalna do 4GB
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / s dysk twardy
  • HP Pocket Media Drive Bay (dysk sprzedawany oddzielnie)
  • SuperMulti DVD Burner z technologii LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 z 32MB dedykowanej pamięci graficznej. Do 64 MB całkowitej dostępnej pamięci grafiki alokowanej przez Windows Vista
  • Zintegrowany interfejs sieciowy 10/100BaseT
  • Modem 56k
  • High Definition Audio, 8 głośników konfigurowalne (głośniki sprzedawane oddzielnie)
  • Porty: Panel 15-w-1 czytnik kart pamięci - obsługuje SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 porty FireWire (IEEE 1394) (1 z przodu, 1 z tyłu); mikrofonowe / słuchawkowe / Line-In (z przodu) ; 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out); LAN; tylny głośnik out / Side speaker out / Centrum out / Center (subwoofer); Mikrofon / Line-In / Line-out, VGA - Out (powrót)
  • Obejmuje HP HP multimedialnej klawiatury i myszki optycznej
  • Microsoft ® Windows Vista Home Premium, dwujęzyczny *
Czy mogę uruchomić tego sprzętu? i będzie go otrzymać pracę? na źródło gry
Reply

Register

Zakładki