![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi there, i niedawno kupił nowy komputer i stwierdziliśmy, że portal został Laggy na normalnej rozdzielczości ... i tak zmienił go na 640 X 480 to jeszcze Laggy! ![]() ![]() ![]() komputer HP Pavilion PC a6218x na 599,99 dolarów kanadyjskich Oto specyfikacje:
Budżet: 100 dolarów - 300 $ wolałbym ATI Radeon b / c, że to zalecenie dla hl2 gier na dokładne strona przejdź do: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Dzięki, znak |
|
| |||
| |||
| Cóż to jest defiantly że karta graficzna jest mały lol i linku prosi o kanadyjski kod pocztowy ... w jaki sposób moje American samooceny pomoże Ci w tym:-p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aye masz oficer pokładowy, uaktualnienia, że karta graficzna
masz vista, teraz wiem, ludzie idą do łupków może mnie na tym, ale z osobistych doświadczeń ... Miałem 7600gt z vista i było "ok" i następnie zaktualizowany do zalecanego 8600gt, w 8600 został slurred jako krok, ale to było rec. z vista korzystania z tej karty, która została slated jak spodnie w porównaniu z moim starym widziałem ogromną różnicę, bardzo niewielu gier (jeden faktycznie, Crysis), które obsługują i cant na 1400 res na wysokich ustawieniach z AA i AF GeForce 8600GT mnie kosztować około £ 80 od ebuyer.com Myślę, choć nie jest zbyt pewny, że ATI są sponsorowane Orange Box, stąd masz wszystkie objawy ATI. więc nie sądzę, jego sprawa musi być ATI jako NVIDIA's no problemo My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skontaktuj się z dostawcą przed uaktualnieniem karty nieważne, ponieważ może to gwarancji. Jeśli nie masz o tym fussed potem iść naprzód.
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za wszystkie opinie faceci tak myślę, że będę aktualizacji mojej karty graficznej. ![]() znak |
|
| |||
| |||
| Hi mnie ja jestem po prostu zastanawiasz się, czy jest to sprawiedliwe i karty graficznej, jeśli mój komputer nie jest Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Zaprojektowany dla ekstremalnych gier HD, karta graficzna tej cechy NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 jednostek przetwarzania grafiki (GPU), które dostarczają najbardziej wydajność grafiki, w tym ultra-realistycznych gier doświadczeń i rozdzielczości do 2560 x 1600. A 256-bitowy interfejs pamięci i szybkie pamięci GDDR3 umożliwią rozjarzony wydajność grafiki z maksymalną jakością.Wymagania systemowe:
|
![]() |
|
| Zakładki |