![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, am cumparat recent un nou calculator şi am aflat că a fost Portalul laggy pe rezoluţie normală ... asa ca am schimbat-o la 640 x 480, la aceasta a fost încă laggy!! ![]() ![]() ![]() în care computerul este un HP Pavilion a6218x PC de la 599.99 dolari canadieni aici sunt specificatiile:
Buget: $ 100 - 300 $ i-ar prefera ATI Radeon B / C, care este o recomandare pentru hl2 jocuri pentru exact du-te la pagina: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Mulţumesc, marca |
|
| |||
| |||
| Ei bine aceasta defiantly este că vă placă grafică este mic lol şi vă leagă cere pentru un cod poştal canadian ... Cum pot să-mi auto american cu care vă ajută să:-p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da tu ai la bord colega, upgrade care placă grafică
aveţi vista, acum ştiu de oameni sunt, probabil, o să-mi ardezie de pe acest dar de la experienţa personală ... Am avut un 7600gt cu vista si a fost "OK" i apoi la o actualizat recomandat 8600gt, în 8600 a fost slurred ca fiind un pas în jos, dar a fost rec. cu vista de la utilizarea acestui card, care a fost slated ca pantaloni, comparativ cu vechiul meu am văzut o mare diferenţă, foarte putine jocuri (unul de fapt, Crysis) pe care i cant manipula pe 1400 res pe mare cu setări AA şi AF GeForce 8600GT ma costat aproximativ 80 de lire sterline de la ebuyer.com Cred că, deşi nu prea sigur că ATI au sponsorizat portocaliu cutie, de unde ai toate ATI semne. deci nu cred că o problemă de ei trebuie să fie ATI ca nvidia mea nu are nici o problemă de Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verificaţi cu vânzătorul înainte de a face upgrade de carte pe care le pot anula garanţia. Dacă nu sunteţi fussed despre care apoi mergeţi mai departe.
|
| |||
| |||
| multumesc pentru toate aprecierile baieti da cred că mă duc să-mi placă grafică de actualizare. ![]() marca |
|
| |||
| |||
| Max-mă din nou, eu sunt doar intrebam daca aceasta este o placă grafică de târguri şi dacă computerul meu poate lua Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Proiectat pentru extreme HD gaming, această placă grafică caracteristici NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 de unităţi de procesare grafică (GPUs), care dă cele mai grafică de performanţă, inclusiv de jocuri ultra-realiste, de experienţe şi de rezoluţii de până la 2560 x 1600. A 256-bit de memorie şi interfaţă rapidă GDDR3 memorie permite aprins performanţă grafică cu maxim de calitate.Cerinţe de sistem:
|
![]() |
|
| Marcaje |