menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Lägga! Potřebuju pomoc

Reply

Thread Tools
Old 18.prosince 2007, 19:25
Nový člen skupiny

Default Lägga! Potřebuju pomoc

Ahoj, som nedávno kúpil nový počítač a ja som zistil, že portál bol lägga o bežné riešenie ... Tak som to zmenil na 640 x 480 na to bola ešte lägga!

je počítač HP Pavillion a6218x PC na $ 599,99 kanadský

tu sú parametre:
  • 1,6 GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), rozšíriteľnej až 4GB
  • 320gb 7200RPM SATA 3Gb / s disk
  • HP Pocket Media Drive Bay (disk sa predáva samostatne)
  • SuperMulti DVD napaľovačka s technológiou LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 s 32 MB vyhradenej grafickej pamäte. Až 64 MB celkovej pamäte grafickej karty prideľované v systéme Windows Vista
  • Integrované sieťové rozhranie 10/100BaseT
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 reproduktorov konfigurovatelného (reproduktory predáva sa samostatne)
  • Porty: přední panel 15-in-1 čítačka pamäťových kariet - podporuje SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 vpředu, 4 vzadu), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 vpredu, 1 vzadu), mikrofón / sluchátka / Line-in (predné) , 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out), LAN, zadné reproduktory / bočné reproduktory / Center out / Center (subwoofer), mikrofón / Line-in / Line-out, VGA - Výstup (zadné)
  • HP zahŕňa multimediálnej klávesnice a optická myš HP
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Dvojjazyčné *
Já jsem se na upgrade, takže to bude spustiť zdroj hry hladko, aké miesto by mal aj kúpiť?

Rozpočet: $ 100 - $ 300 by som najradšej ATI Radeon b / c, ktorá je odporúčaním pre hl2 hry

pre presné stránku nájdete na:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Vďaka,

známka
Old 19.prosince 2007, 00:14
Banned Skupina

Tak ju vyzývavé sa, že vaša grafická karta je malá lol a váš odkaz žiada o kanadskej PSČ ... Ako môže môj americký svojpomocných ste sa, že:-P
Old 19.prosince 2007, 04:05
Darcu Skupina

Áno máš palubný dôstojník, upgrade, že grafická karta

máte vista, teraz viem, ľudia sa chystá snad bridlice mi na tomto, ale z osobnej skúsenosti ...

Mal som 7600GT s vista a bolo 'ok' aj neskôr povýšený na odporúčané 8600gt, na 8600 bol rozmazaný ako krok nadol ale bola rec. s priehľad

z použitia tejto karty, ktorá bola zvolil ako nohavice v porovnaní s mojou starou aj vidieť obrovský rozdiel, len veľmi málo hier (jedna skutočne, Crysis), že aj zvládnuť prevýšenia na 1400 res na vysokej nastavenia s AA a AF

GeForce 8600GT ma stálo asi 80 libier z ebuyer.com

Myslím si, aj keď nie je príliš istý, že ATI má sponzorovanej oranžový box, teda dostanete všetky ATI príznaky. takže si nemyslím, že jeho vec je potrebné ATI ako moje nVidia nemá problemo to

Môj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálnym jadrom
Základná doska:
Winfast 6600
Pamäť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Niektoré lacné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operačný systém (y):
Vista
Old 19. decembra 2007, 04:11
Darcu Skupina

Informujte sa u predajcu pred inováciou na karte, ako by sa mohlo zrušiť vaše záruka.

Ak si nie ste rozčiloval o tom potom pokračujte.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 19.prosince 2007, 05:11
Nový člen skupiny

vďaka za všetky námety a chlapi áno myslím, že budem upgradovať svoje grafické karty.

známka
Old 19.prosince 2007, 05:26
Nový člen skupiny

Ahoj já zase som premýšľala, či ide o reálnu grafickú kartu a ak bude môj počítač môžete mať
Foxconn GeForce 7900GS 256megabajt PCI-Express Grafické karty Navrhnuté pre extrémne HD hranie, túto grafickú kartu funkcie SLI-Ready NVIDIA GeForce 7900 grafické spracovanie jednotkami (GPUs), ktoré prinášajú najväčší grafický výkon, vrátane ultra-realistické herné zážitky a uznesenie až 2560 x 1600. A 256-bitové pamäťové rozhranie a rýchle GDDR3 pamäte umožňujú sálající grafický výkon s maximálnou kvalitou.

SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY:
  • PCI-Express založené PC s jedným X16 lane graphics slot je k dispozícii na základnej doske.
  • 350-Watt Napájanie alebo vyššia (predpokladať plne naložené systém)
  • 512 Megabajty operačné pamäť
  • CD-ROM mechanika (pre inštaláciu softvéru)
Tu je môj systém atm:
  • 1,6 GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), rozšíriteľnej až 4GB
  • 320gb 7200RPM SATA 3Gb / s disk
  • HP Pocket Media Drive Bay (disk sa predáva samostatne)
  • SuperMulti DVD napaľovačka s technológiou LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 s 32 MB vyhradenej grafickej pamäte. Až 64 MB celkovej pamäte grafickej karty prideľované v systéme Windows Vista
  • Integrované sieťové rozhranie 10/100BaseT
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 reproduktorov konfigurovatelného (reproduktory predáva sa samostatne)
  • Porty: přední panel 15-in-1 čítačka na pamäťovej karte - podporuje SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive, 6 USB 2.0 (2 front, 4 back), 2 FireWire (IEEE 1394) (1 predný, 1 zadné), mikrofón / slúchadlá / Line-in (vpredu) , 2 PS / 2, Digital Audio (In & Out), LAN, Zadné reproduktor ven / bočné reproduktor ven / Centrum ven / Center (subwoofer), mikrofón / Line-in / Line-out, VGA - Výstup (zadné)
  • HP zahŕňa multimediálnej klávesnice a optická myš HP
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Dvojjazyčné *
Môžem spustiť tento hardvér? a bude ju dostať prácu? na zdroji hry
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomalé lägga Youtube HD prehrávanie na 3GHz CPU anthonyla65 Multimedia & Kodeky 2 18. apríl 2009 14:55
Lägga Call of Duty 5 hitman0042 PC a herné konzoly 3 8. decembra 2008 09:43
PC: Need for speed Undercover niekedy lägga robina80 PC a herné konzoly 12 4. decembra 2008 18:55
BF2 veľmi lägga ashaiba PC a herné konzoly 10 28. mája 2008 15:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.