![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, som nedávno kúpil nový počítač a ja som zistil, že portál bol lägga o bežné riešenie ... Tak som to zmenil na 640 x 480 na to bola ešte lägga! ![]() ![]() ![]() je počítač HP Pavillion a6218x PC na $ 599,99 kanadský tu sú parametre:
Rozpočet: $ 100 - $ 300 by som najradšej ATI Radeon b / c, ktorá je odporúčaním pre hl2 hry pre presné stránku nájdete na: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Vďaka, známka |
|
| |||
| |||
| Tak ju vyzývavé sa, že vaša grafická karta je malá lol a váš odkaz žiada o kanadskej PSČ ... Ako môže môj americký svojpomocných ste sa, že:-P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno máš palubný dôstojník, upgrade, že grafická karta
máte vista, teraz viem, ľudia sa chystá snad bridlice mi na tomto, ale z osobnej skúsenosti ... Mal som 7600GT s vista a bolo 'ok' aj neskôr povýšený na odporúčané 8600gt, na 8600 bol rozmazaný ako krok nadol ale bola rec. s priehľad z použitia tejto karty, ktorá bola zvolil ako nohavice v porovnaní s mojou starou aj vidieť obrovský rozdiel, len veľmi málo hier (jedna skutočne, Crysis), že aj zvládnuť prevýšenia na 1400 res na vysokej nastavenia s AA a AF GeForce 8600GT ma stálo asi 80 libier z ebuyer.com Myslím si, aj keď nie je príliš istý, že ATI má sponzorovanej oranžový box, teda dostanete všetky ATI príznaky. takže si nemyslím, že jeho vec je potrebné ATI ako moje nVidia nemá problemo to Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Informujte sa u predajcu pred inováciou na karte, ako by sa mohlo zrušiť vaše záruka. Ak si nie ste rozčiloval o tom potom pokračujte.
|
| |||
| |||
| vďaka za všetky námety a chlapi áno myslím, že budem upgradovať svoje grafické karty. ![]() známka |
|
| |||
| |||
| Ahoj já zase som premýšľala, či ide o reálnu grafickú kartu a ak bude môj počítač môžete mať Foxconn GeForce 7900GS 256megabajt PCI-Express Grafické karty Navrhnuté pre extrémne HD hranie, túto grafickú kartu funkcie SLI-Ready NVIDIA GeForce 7900 grafické spracovanie jednotkami (GPUs), ktoré prinášajú najväčší grafický výkon, vrátane ultra-realistické herné zážitky a uznesenie až 2560 x 1600. A 256-bitové pamäťové rozhranie a rýchle GDDR3 pamäte umožňujú sálající grafický výkon s maximálnou kvalitou.SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomalé lägga Youtube HD prehrávanie na 3GHz CPU | anthonyla65 | Multimedia & Kodeky | 2 | 18. apríl 2009 14:55 |
| Lägga Call of Duty 5 | hitman0042 | PC a herné konzoly | 3 | 8. decembra 2008 09:43 |
| PC: Need for speed Undercover niekedy lägga | robina80 | PC a herné konzoly | 12 | 4. decembra 2008 18:55 |
| BF2 veľmi lägga | ashaiba | PC a herné konzoly | 10 | 28. mája 2008 15:53 |
| Thread Tools | |
| |