мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Лаггы! потребна помоћ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Нов 2007, 19:25
Нови члан групе

Хи тхере, Недавно сам купио нови компјутер и Открио сам да је Портал лаггы на нормална резолуција ... па сам га променио у 640 кс 480 на то је био још лаггы!

рачунар је ХП Павиљон а6218кс ПЦ ат $ 599.99 канадски

Ево наочаре:
  • 1.6ГХз Интел ® Пентиум ® дуал-цоре процесор Е2140 (1МБ Л2 цацхе, 800МХз Фронт Сиде Бус)
  • 2ГБ ПЦ2-5300 ДДР2 СДРАМ (2кс 1ГБ), Прошириво до 4ГБ
  • 320ГБ 7200рпм САТА 3Гб / с тврди диск
  • ХП Поцкет Медиа Дриве Баы (погон продато одвојено)
  • СуперМулти ДВД резач са ЛигхтСцрибе технологија 16Кс ДВД ± Р / РУ
  • Интел ® Грапхицс Медиа Аццелератор 950 са 32МБ меморије посвећен графике. До 64МБ укупне доступне графичке меморије, као издвојена Уиндоус Виста
  • Интегрисани 10/100БасеТ мрежно сучеље
  • 56к модем
  • Хигх Дефинитион Аудио, 8 звучника подесиви (звучници продато одвојено)
  • Портови: Предњи панел 15-у-1 читач меморијских картица - подржава СмартМедиа, ксД-Пицтуре, МултиМедиа Цард, Сецуре Дигитал (СД), Цомпацт Фласх картица ми, ЦомпацтФласх ® ИИ Меморы Стицк ™, Меморы Стицк Про, Меморы Стицк Дуо ™, Меморы Стицк ПРО Дуо , РСММЦ, ММЦ Мобиле, ММЦ, + мини Сецуре Дигитал ИБМ Мицродриве, 6 преко УСБ 2,0 (2 напред, 4 назад), 2 ФиреУире (ИЕЕЕ 1394) (1 напред, 1 назад); микрофон / слушалице / Лине-Ин (предњи) ; 2 кс ПС / 2; дигитални аудио (У & излаз); ЛАН мреже; Задњи Спеакер Оут / Сиде Спеакер Оут / ван центра / центра (субуоофером), микрофон / Лине-Ин / Лине Оут;, ВГА - Излаз (назад)
  • ХП укључује мултимедијалне тастатуре и ХП оптички миш
  • Система Мицрософт Уиндоус ® Виста Хоме Премиум, Двојезични *
Ја сам хандсоме за ажурирање, тако да ће се изводити извор игре глатко, шта ја потреба купити део?

Будгет: $ 100 - $ 300 бих радије АТИ Радеон б / ц то је препорука за хл2 игре

За тачан Иди на страницу:

хттп://ууу.стаплес.ца/ЕНГ/Цаталог/ца...аффикседцоде=УУ

Хвала,

марк
Old 19 про 2007, 00:14
Аустин Гроуп

Па то дефинитивно је да је ваша графичка картица је мала лол и ваш линк затражи канадски поштански број ... Како се мој Америцан селф Вам помоћи да:-П
Old 19. Нов 2007, 04:05
Донаторска Група

Да ли онбоард МАТЕ, упграде то графичком картицом

имате видик, сада знам да су људи можда идући шкриљевца ме на овом, али из личног искуства ...

ЈА је видик са 7600гт и то је био 'ОК' и онда надоградити на препоручени 8600гт је био 8600 неразговјетан као корак према доле, али то је био рец. с видик

са коришћењем ове картице, као што је слатед панталоне у односу на мој стари и видео огромну разлику, врло мало игара (један заправо, црысис) да ја лицемјерје руковати на 1400 рес на високим подешавањима са АА и АФ

ГеФорце 8600ГТ мене кошта око £ 80 из ебуыер.цом

Мислим да, иако не превише сигурни да имате АТИ спонзорисани наранџаста кутија, тиме добијате све АТИ знаковима. па не мислим његова ствар мора бити као мој АТИ НВИДИА нема проблем'с

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 19 про 2007, 04:11
Донаторска Група

Проверите са добављачу пре надоградње картицу као што мај пониłтава ваше гаранција.

Ако нисте фуссед о томе онда ићи напријед.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 19. Нов 2007, 05:11
Нови члан групе

хвала за све повратне момци мислим да ћу се на надоградњу моје графичке картице.

марк
Old 19. Нов 2007, 05:26
Нови члан групе

Хи мене опет ја сам само питате ако је то сајам графичке картице и ако мој рачунар може узми га
Фоксцонн ГеФорце 7900ГС 256МБ ПЦИ-Експресс Графичка картица Дизајнирано за екстремне гаминг ХД, ова графичка картица НВИДИА сли-обиљежја Реады ГеФорце 7900 графичка обрада јединица (ГПУс) који достави најбоље графичке перформансе, укључујући и ултра реалистичне гаминг искуства и резолуције до 2560 кс 1600. А 256-бит меморы интерфаце и брзо ГДДР3 меморије омогућиће горући графику са перформансама максималну квалитет.

Захтеви система:
  • ПЦИ Експресс-базиран ПЦ са једном кс16 путића графика слот доступан на матичној плочи.
  • 350-Уатт Поуер Супплы или већи (претпоставља се у потпуности учитан систем)
  • 512МБ Сыстем Меморы
  • ЦД-РОМ диск јединицу (за инсталацију софтвера)
Овде је мој систем банкомата:
  • 1.6ГХз Интел ® Пентиум ® дуал-цоре процесор Е2140 (1МБ Л2 цацхе, 800МХз Фронт Сиде Бус)
  • 2ГБ ПЦ2-5300 ДДР2 СДРАМ (2кс 1ГБ), Прошириво до 4ГБ
  • 320ГБ 7200рпм САТА 3Гб / с тврди диск
  • ХП Поцкет Медиа Дриве Баы (погон продато одвојено)
  • СуперМулти ДВД резач са ЛигхтСцрибе технологија 16Кс ДВД ± Р / РУ
  • Интел ® Грапхицс Медиа Аццелератор 950 са 32МБ меморије посвећен графике. До 64МБ укупне доступне графичке меморије, као издвојена Уиндоус Виста
  • Интегрисани 10/100БасеТ мрежно сучеље
  • 56к модем
  • Хигх Дефинитион Аудио, 8 звучника подесиви (звучници продато одвојено)
  • Портови: Фронт панел 15-ин-1 читач меморијских картица - подржава СмартМедиа, КСД, Мултимедиа Цард, Сецуре Дигитал (СД), Цомпацт Фласх И, Цомпацт Фласх ИИ, Меморы Стицк, Меморы Стицк ПРО, Меморы Стицк Дуо, Меморы Стицк ПРО Дуо , РСММЦ, ММЦ Мобиле, ММЦ +, Мини Сецуре Дигитал, ИБМ Мицродриве, 6 УСБ 2.0 (2 фронт, 4 бацк), 2 ФиреУире (ИЕЕЕ 1394) (1 фронт, 1 бацк); Микрофон / слушалица / Лине-ин (фронт) , 2 ПС / 2; Дигитал Аудио (Ин & Оут); ЛАН; стражњи звучник оут / Спеакер оут Сиде / Центер оут / центер (сабвуфер); микрофон / лине-ин / Лине-оут, ВГА - Излаз (повратак)
  • ХП укључује мултимедијалне тастатуре и ХП оптички миш
  • Система Мицрософт Уиндоус ® Виста Хоме Премиум, Двојезични *
Могу ли покренути тај хардвер? и да ће га добити посао учинио? на извор игре
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц