![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи тхере, Недавно сам купио нови компјутер и Открио сам да је Портал лаггы на нормална резолуција ... па сам га променио у 640 кс 480 на то је био још лаггы! ![]() ![]() ![]() рачунар је ХП Павиљон а6218кс ПЦ ат $ 599.99 канадски Ево наочаре:
Будгет: $ 100 - $ 300 бих радије АТИ Радеон б / ц то је препорука за хл2 игре За тачан Иди на страницу: хттп://ууу.стаплес.ца/ЕНГ/Цаталог/ца...аффикседцоде=УУ Хвала, марк |
|
| |||
| |||
| Па то дефинитивно је да је ваша графичка картица је мала лол и ваш линк затражи канадски поштански број ... Како се мој Америцан селф Вам помоћи да:-П |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли онбоард МАТЕ, упграде то графичком картицом
имате видик, сада знам да су људи можда идући шкриљевца ме на овом, али из личног искуства ... ЈА је видик са 7600гт и то је био 'ОК' и онда надоградити на препоручени 8600гт је био 8600 неразговјетан као корак према доле, али то је био рец. с видик са коришћењем ове картице, као што је слатед панталоне у односу на мој стари и видео огромну разлику, врло мало игара (један заправо, црысис) да ја лицемјерје руковати на 1400 рес на високим подешавањима са АА и АФ ГеФорце 8600ГТ мене кошта око £ 80 из ебуыер.цом Мислим да, иако не превише сигурни да имате АТИ спонзорисани наранџаста кутија, тиме добијате све АТИ знаковима. па не мислим његова ствар мора бити као мој АТИ НВИДИА нема проблем'с Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверите са добављачу пре надоградње картицу као што мај пониłтава ваше гаранција. Ако нисте фуссед о томе онда ићи напријед.
|
| |||
| |||
| хвала за све повратне момци мислим да ћу се на надоградњу моје графичке картице. ![]() марк |
|
| |||
| |||
| Хи мене опет ја сам само питате ако је то сајам графичке картице и ако мој рачунар може узми га Фоксцонн ГеФорце 7900ГС 256МБ ПЦИ-Експресс Графичка картица Дизајнирано за екстремне гаминг ХД, ова графичка картица НВИДИА сли-обиљежја Реады ГеФорце 7900 графичка обрада јединица (ГПУс) који достави најбоље графичке перформансе, укључујући и ултра реалистичне гаминг искуства и резолуције до 2560 кс 1600. А 256-бит меморы интерфаце и брзо ГДДР3 меморије омогућиће горући графику са перформансама максималну квалитет.Захтеви система:
|