az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Laggy! yardıma ihtiyacım var

Reply

Konu Araçları
Old 18 Aralık 2007, 19:25
Yeni Üye Grubu

Default Laggy! yardıma ihtiyacım var

Merhaba, ben son zamanlarda yeni bir bilgisayar satın aldım ve bu Portal'da laggy normal kararı aldı öğrendim ... ben 640 X 480 için hala laggy o da değişti!

Bilgisayar 599.99 $ Kanadalı bir HP Pavillion a6218x PC olduğunu

Burada özellikleri şunlardır:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Çift Çekirdekli İşlemci E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), 4GB için genişletilebilir
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / sabit disk var
  • HP Cep Ortam Sürücüsü defne (ayrı satılır) sürücü
  • Super Multi DVD Yazıcı LightScribe teknolojisi ile 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 32MB ayrılmış grafik belleği ile. 64MB toplam kullanılabilir grafik belleği olarak Windows Vista tarafından tahsis kadar
  • Entegre 10/100BaseT network arayüzü
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 hoparlör yapılandırılabilen (hoparlör ayrı satılır)
  • Portlar: Ön panel 15-in-1 bellek kartı okuyucu - SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I destekler, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobil, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive; (ön), 6 USB 2.0 (2 ön, 4 arka); 2 FireWire (IEEE 1394) (1 ön, 1 arka); Mikrofon / kulaklık / ; 2 PS / 2; Dijital Ses (In & Out); Hizmetleri; Arka hoparlör çıkış / Yan hoparlör çıkış / Merkez Out / Center (Subwoofer) Mikrofon / Line-in / Line-out; VGA - Çıkış (geri)
  • HP multimedya klavye ve HP optik fare içerir
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Bilingual *
Ben böylece sorunsuz kaynak oyunlar çalışır yükseltmek için arıyorum, bölüm ne almak gerekir?

Bütçe: 100 $ - 300 $ i tercih ederim ATI Radeon B / C ve hl2 oyunları için bir önerisi olduğunu

Tam sayfa için gidin:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Teşekkürler,

işaretlemek
Old 19 Aralık 2007, 00:14
Yasak Grubu

Iyi defiantly bir grafik kartı küçük lol ve bağlantı Kanada posta kodu sorar ise ... nasıl Amerikan self size yardımcı olabilir:-p
Old 19 Aralık 2007, 04:05
Bağış Grubu

Teknede bir dostum, yükseltme var evet bu grafik kartı

sen, şimdi i bilmek bu ancak kişisel deneyimlerinden üzerinde belki barut bana gidiyorsun uzak manzara var ...

Bir 7600gt Vista ile vardı ve 'tamam' i sonra önerilen 8600gt, ve 8600 için olan bir adım aşağı olarak slurred olduğunu yükseltilmiş ancak kayıt oldu. Vista ile

hangi pantolon gibi eski i, çok az sayıda oyun (bir gerçekte, Crysis) i cant AA ve AF yüksek ayarları 1400 RES üzerinde ele büyük bir fark görüldü karşılaştırıldığında aday bu kartı kullanarak

GeForce 8600GT ebuyer.com gelen maliyet about me £ 80

Ben de olsa o ATI portakal kutusu sponsorluğunda emin değil, dolayısıyla tüm ATI işaret almak düşünüyorum. öylesine i olarak NVIDIA sahip olan bir konu ATI olmalıdır sanmıyorum hiçbir problemo's

Benim Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon çift çekirdekli
Anakart:
winfast 6600
RAM hafıza:
3GB
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Vista
Old 19 Aralık 2007, 04:11
Bağış Grubu

Check olarak bu garantiyi geçersiz kılabilir kart yükseltmeden önce, satıcı ile.

Eğer, daha sonra devam hakkında fussed değil.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 19 Aralık 2007, 05:11
Yeni Üye Grubu

evet i benim grafik kartı yükseltmek için gidiyorum düşünüyorum tüm geribildirimlerinizi çocuklar için teşekkürler.

işaretlemek
Old 19 Aralık 2007, 05:26
Yeni Üye Grubu

Eğer bilgisayar Dayanabilirim Bu adil bir grafik kartı ve Selam tekrar Ben sadece merak ediyorum
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Grafik Kartı Aşırı HD oyun için tasarlanan bu grafik kartı NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 grafik (GPUs) en çok hangi grafik performansı, son derece de dahil olmak üzere-gerçekçi oyun deneyimleri ve 2560 x 1600 çözünürlük için yukarı birimleri işleme özellikleri. A 256-bit bellek arayüzü ve hızlı GDDR3 bellek maksimum kalitede grafik performansı yanan etkinleştirin.

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:
  • PCI-Express tabanlı PC X16 şeritli bir grafik yuvası, anakart üzerinde mevcut.
  • 350 Watt Güç Kaynağı veya Büyük (Assumes tam sistemi yüklü)
  • 512MB Sistem Belleği
  • CD-ROM Sürücü Yükleme Yazılımı () için
İşte benim sistem ATM is:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Çift Çekirdekli İşlemci E2140 (1MB L2 Cache, 800MHz FSB)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), 4GB için genişletilebilir
  • 320GB 7200RPM SATA 3Gb / sabit disk var
  • HP Cep Ortam Sürücüsü defne (ayrı satılır) sürücü
  • Super Multi DVD Yazıcı LightScribe teknolojisi ile 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 32MB ayrılmış grafik belleği ile. 64MB toplam kullanılabilir grafik belleği olarak Windows Vista tarafından tahsis kadar
  • Entegre 10/100BaseT network arayüzü
  • 56k modem
  • High Definition Audio, 8 hoparlör yapılandırılabilen (hoparlör ayrı satılır)
  • Portlar: Ön panel 15-in-1 bellek kartı okuyucu - SmartMedia, xD, MultiMedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I destekler, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobil, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive (ön), 6 USB 2.0 (2 ön, 4 arka); 2 FireWire (IEEE 1394) (1 ön, 1 arka); Mikrofon / Kulaklık / Line - 2 PS / 2, Dijital Ses (In & Out); LAN; Arka hoparlör çıkış / Yan hoparlör çıkışı / Merkez çıkış / Center (Subwoofer); Mikrofon / Line-in / Line-out; VGA - Çıkış (geri)
  • HP multimedya klavye ve HP optik fare içerir
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, Bilingual *
Bu donanım çalışabilir? ve bu işi yapmak olacak? kaynak oyunlar hakkında
Reply

Register

Bookmarks