![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben son zamanlarda yeni bir bilgisayar satın aldım ve bu Portal'da laggy normal kararı aldı öğrendim ... ben 640 X 480 için hala laggy o da değişti! ![]() ![]() ![]() Bilgisayar 599.99 $ Kanadalı bir HP Pavillion a6218x PC olduğunu Burada özellikleri şunlardır:
Bütçe: 100 $ - 300 $ i tercih ederim ATI Radeon B / C ve hl2 oyunları için bir önerisi olduğunu Tam sayfa için gidin: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Teşekkürler, işaretlemek |
|
| |||
| |||
| Iyi defiantly bir grafik kartı küçük lol ve bağlantı Kanada posta kodu sorar ise ... nasıl Amerikan self size yardımcı olabilir:-p |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teknede bir dostum, yükseltme var evet bu grafik kartı
sen, şimdi i bilmek bu ancak kişisel deneyimlerinden üzerinde belki barut bana gidiyorsun uzak manzara var ... Bir 7600gt Vista ile vardı ve 'tamam' i sonra önerilen 8600gt, ve 8600 için olan bir adım aşağı olarak slurred olduğunu yükseltilmiş ancak kayıt oldu. Vista ile hangi pantolon gibi eski i, çok az sayıda oyun (bir gerçekte, Crysis) i cant AA ve AF yüksek ayarları 1400 RES üzerinde ele büyük bir fark görüldü karşılaştırıldığında aday bu kartı kullanarak GeForce 8600GT ebuyer.com gelen maliyet about me £ 80 Ben de olsa o ATI portakal kutusu sponsorluğunda emin değil, dolayısıyla tüm ATI işaret almak düşünüyorum. öylesine i olarak NVIDIA sahip olan bir konu ATI olmalıdır sanmıyorum hiçbir problemo's Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check olarak bu garantiyi geçersiz kılabilir kart yükseltmeden önce, satıcı ile. Eğer, daha sonra devam hakkında fussed değil.
|
| |||
| |||
| evet i benim grafik kartı yükseltmek için gidiyorum düşünüyorum tüm geribildirimlerinizi çocuklar için teşekkürler. ![]() işaretlemek |
|
| |||
| |||
| Eğer bilgisayar Dayanabilirim Bu adil bir grafik kartı ve Selam tekrar Ben sadece merak ediyorum Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Grafik Kartı Aşırı HD oyun için tasarlanan bu grafik kartı NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 grafik (GPUs) en çok hangi grafik performansı, son derece de dahil olmak üzere-gerçekçi oyun deneyimleri ve 2560 x 1600 çözünürlük için yukarı birimleri işleme özellikleri. A 256-bit bellek arayüzü ve hızlı GDDR3 bellek maksimum kalitede grafik performansı yanan etkinleştirin.SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:
|
![]() |
|
| Bookmarks |