менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Лага! потрібна допомога

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 грудня 2007, 19:25
Нові члени групи

Привіт там, я нещодавно купив новий комп'ютер, і я дізнався, що Порталу лага на нормальну резолюцію ... тому я замінив його на 640 X 480 було ще лага!

комп'ютер HP Pavilion a6218x ПК на $ 599,99 Канадський

Ось специфікації:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), що розширюється до 4 ГБ
  • 320GB 7200rpm SATA 3 Гб / с жорсткого диска
  • HP Pocket Media Drive Bay (диск купується окремо)
  • SuperMulti DVD Burner з Технологія LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 з 32 Мбайт виділеної графічної пам'яті. До 64 Мбайт загальної доступної графічної пам'яті з Windows Vista
  • Комплексна мережний інтерфейс 10/100BaseT
  • Модем 56K
  • High Definition Audio, 8 динаміків настроюється (колонки продаються окремо)
  • Порти: Передня панель 15-в-1 пристрій читання карт пам'яті - підтримує SmartMedia, XD, Multimedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive; 6 USB 2.0 (2 спереду, 4 позаду); 2 FireWire (IEEE 1394) (1 спереду, 1 позаду); мікрофон / навушники / Line-In (спереду) ; 2 PS / 2; Digital Audio (В & Out); ЛВС; Rear Speaker Out / Side Speaker Out / Центр Out / Центр (сабвуфер); Мікрофон / лінійний вхід / лінійний вихід; VGA - вихід (позаду)
  • Включаючи HP мультимедійної клавіатури й оптичної миші HP
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, двомовні *
Я з нетерпінням оновлення так що вона буде працювати джерела гра поступово, яку частину я повинен купити?

Бюджет: $ 100 - $ 300 я б вважав за краще, ATI Radeon B / C, що є рекомендацією для hl2 ігор

для точного сторінці перейдіть за посиланням:

http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW

Спасибі,

Марка
Old 19 грудня 2007, 00:14
Забороненої угруповання

Ну, це зухвало, що ваша відеокарта LOL малого і ваше посилання просить канадський поштовий код ... Як може мій американський собі допомогти вам у цьому:-P
Old 19 грудня 2007, 04:05
Донор групи

Та ви отримали бортові мат, оновлення, що відеокарта

у вас є Vista, тепер я знаю, люди збираються, можливо, шифер мене на цьому, а з особистого досвіду ...

Я була 7600GT з Vista, і було "Я ОК", потім перетворений у рекомендувала 8600GT, 8600 невиразнішою як крок вниз, але вона була Rec. з Vista

за допомогою цієї картки, які були намічені як штани в порівнянні з моїм старим я бачив величезну різницю, дуже мало ігор (по одному на самом деле, Crysis), що я нахиляє ручкою на дозвіл 1400 на високих настройках з АА і АФ

GeForce 8600GT мені коштувати близько £ 80 з ebuyer.com

Я думаю, не зовсім впевнений, що хоча ATI стали авторами Orange Box, отже, ви отримаєте все ATI знаки. тому я не думаю, що свою справу повинно бути моїм ATI NVIDIA не має problemo's

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 19 грудня 2007, 04:11
Донор групи

Уточніть у продавця перед оновленням карт як це може призвести до втрати гарантії.

Якщо ви не метушився, що тоді вперед.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 19 грудня 2007, 05:11
Нові члени групи

Дякуємо за всі відгуки хлопці Так, я думаю, що я збираюся оновити відеокарту.

Марка
Old 19 грудня 2007, 05:26
Нові члени групи

Привіт мене знову я просто цікаво, якщо це справедлива відеокарти і, якщо мій комп'ютер може вважати
Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Розроблений для екстремальних ігор високої чіткості, ця функція графічних карт NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 графічних процесорів (GPU), які забезпечують максимально графічної продуктивності, в тому числі ультра-реалістичні враження від гри і роздільною здатністю до 2560 х 1600. 256-бітний інтерфейс пам'яті GDDR3 пам'яті дозволять палаючий графічну продуктивність з максимальною якістю.

ВИМОГИ ДО СИСТЕМИ:
  • PCI-Express ПК на базі X16 з одній смузі доступних графічних слота на материнській платі.
  • 350-ватний блок живлення або більше (виходячи з повного завантаження системи)
  • 512MB системної пам'яті
  • CD-ROM (для установки програмного забезпечення)
Ось моя система ОрВД:
  • 1.6GHz Intel ® Pentium ® Dual-Core E2140 (1MB L2 cache, 800MHz Front Side Bus)
  • 2GB PC2-5300 DDR2 SDRAM (2x 1GB), що розширюється до 4 ГБ
  • 320GB 7200rpm SATA 3 Гб / с жорсткого диска
  • HP Pocket Media Drive Bay (диск купується окремо)
  • SuperMulti DVD Burner з Технологія LightScribe 16x DVD ± R / RW
  • Intel ® Graphics Media Accelerator 950 з 32 Мбайт виділеної графічної пам'яті. До 64 Мбайт загальної доступної графічної пам'яті з Windows Vista
  • Комплексна мережний інтерфейс 10/100BaseT
  • Модем 56K
  • High Definition Audio, 8 динаміків настроюється (колонки продаються окремо)
  • Порти: Передня панель 15-в-1 пристрій читання карт пам'яті - підтримує SmartMedia, XD, Multimedia Card, Secure Digital (SD), Compact Flash I, Compact Flash II, Memory Stick, Memory Stick Pro, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo , RSMMC, MMC Mobile, MMC +, Mini Secure Digital, IBM Microdrive; 6 USB 2.0 (2 спереду, 4 позаду); 2 FireWire (IEEE 1394) (1 спереду, 1 позаду); мікрофон / навушники / Line-In (спереду) ; 2 PS / 2; Digital Audio (В & Out); ЛВС; Rear Speaker Out / Side Speaker Out / Центр Out / Центр (сабвуфер); Мікрофон / лінійний вхід / лінійний вихід; VGA - вихід (позаду)
  • Включаючи HP мультимедійної клавіатури й оптичної миші HP
  • Microsoft Windows ® Vista Home Premium, двомовні *
я можу запустити це обладнання? і чи буде вона цю роботу? Ігри на джерело
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.