![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, я нещодавно купив новий комп'ютер, і я дізнався, що Порталу лага на нормальну резолюцію ... тому я замінив його на 640 X 480 було ще лага! ![]() ![]() ![]() комп'ютер HP Pavilion a6218x ПК на $ 599,99 Канадський Ось специфікації:
Бюджет: $ 100 - $ 300 я б вважав за краще, ATI Radeon B / C, що є рекомендацією для hl2 ігор для точного сторінці перейдіть за посиланням: http://www.staples.ca/ENG/Catalog/ca...affixedcode=WW Спасибі, Марка |
|
| |||
| |||
| Ну, це зухвало, що ваша відеокарта LOL малого і ваше посилання просить канадський поштовий код ... Як може мій американський собі допомогти вам у цьому:-P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Та ви отримали бортові мат, оновлення, що відеокарта
у вас є Vista, тепер я знаю, люди збираються, можливо, шифер мене на цьому, а з особистого досвіду ... Я була 7600GT з Vista, і було "Я ОК", потім перетворений у рекомендувала 8600GT, 8600 невиразнішою як крок вниз, але вона була Rec. з Vista за допомогою цієї картки, які були намічені як штани в порівнянні з моїм старим я бачив величезну різницю, дуже мало ігор (по одному на самом деле, Crysis), що я нахиляє ручкою на дозвіл 1400 на високих настройках з АА і АФ GeForce 8600GT мені коштувати близько £ 80 з ebuyer.com Я думаю, не зовсім впевнений, що хоча ATI стали авторами Orange Box, отже, ви отримаєте все ATI знаки. тому я не думаю, що свою справу повинно бути моїм ATI NVIDIA не має problemo's Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уточніть у продавця перед оновленням карт як це може призвести до втрати гарантії. Якщо ви не метушився, що тоді вперед.
|
| |||
| |||
| Дякуємо за всі відгуки хлопці Так, я думаю, що я збираюся оновити відеокарту. ![]() Марка |
|
| |||
| |||
| Привіт мене знову я просто цікаво, якщо це справедлива відеокарти і, якщо мій комп'ютер може вважати Foxconn GeForce 7900GS 256MB PCI-Express Graphics Card Розроблений для екстремальних ігор високої чіткості, ця функція графічних карт NVIDIA SLI-Ready GeForce 7900 графічних процесорів (GPU), які забезпечують максимально графічної продуктивності, в тому числі ультра-реалістичні враження від гри і роздільною здатністю до 2560 х 1600. 256-бітний інтерфейс пам'яті GDDR3 пам'яті дозволять палаючий графічну продуктивність з максимальною якістю.ВИМОГИ ДО СИСТЕМИ:
|