![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei, bine găsi Krill. Mormânt dacă PC-ul este de până la data sau nu, merge veche şcoală este întotdeauna bine.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, sunt de acord că m-am dus printr-o etapă în timp ce un spate a sarcinilor de joc retro lucrurile.
O mare de resurse pentru jocuri vechi este http://www.abandonia.com/index2.php 100% gratuit şi juridice Abandonware. Unele dintre aceste jocuri sunt mult mai dificil să curgă decât altele (care necesită DOSBox, etc), dar multe sunt merită. Se pare că le-au extins si acum au o sora site http://www.reloaded.org/ (Nu că nu Reloaded.lol) ar putea fi în valoare de o privire as well. Editare:Al doilea link-ul este la un drum liber site-ul . LOL Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Hmmm ar putea cineva sa-mi spui cum se face un click pe link-ul pentru a LOL Altfel, am găsit un EA joc gratuit. Se numeşte: "Battlefield: Vietnam." Cred că este un add pe aşa că ar putea avea nevoie de Battlefield 1942. http://www.ea.com/official/battlefie...am/us/home.jsp |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că Vietnam descărca este doar un mod, ar putea fi greşit am avut numai o scurtă de scanare
| |||
| |||
| Oh, da, Este, am crezut ca a fost un joc, pentru că a fost făcută meu EA. Dar n-ai nevoie de Battlefield 1942. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FAR-se plânge la 98%: P noroc foarte frumos post
| |||
| |||
| Noroc, descărcarea ca acum;) |
|
| |||
| |||
| De farcry nu mai este deschis la nou şi oamenii trebuie să aibă un cont. De asemenea, ea funcţionează doar în SUA |
|
| |||
| |||
| Dannyriches Vă rugăm să citiţi cu titlu de thread. Acest lucru nu este thread ar fi trebuit să fie despre jocuri flash şi toate milioane de alte jocuri freeware. Asta două link-ul este un exemplu de gunoi, care nu este dorit. |
|
| |||
| |||
| haha cel de-al doilea link-ul este de clasă sale ca un rahat Doom |
![]() |
|
| Marcaje |