kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Törvényesen játék ingyenes letöltések (nem ingyenes)

Reply

Téma eszközök
Old Január 16, 2008, 12:56
Csoport tagja

Default Törvényesen játék ingyenes letöltések (nem ingyenes)

Tudom, hogy azt mondta, hogy ingyenes nem lehet rakni, de az amerikai hadsereg is kell lennie az egyik legjobb (ha nem a legjobb) ingyenes játék kint. Használja az Unreal Engine 2, és hozták létre a US Army a átnevel Önt csatlakoztam "köhögés" Sajnáljuk, hogy felhívják a figyelmet, amit a hadsereg, mint az élet. Check it out www.americasarmy.com
Old Január 16 2008, 17:27
Tiltott Group

im dowloading it right now!

My System: #

Processzor (ok):
Intel P4
Alaplap:
ECS 915pla2
RAM memória:
1gb
Grafikus kártya (k):
ATI Radeon x1050
Hangkártya:
Diamond xtreme 7,1
Merevlemez (ek):
160GB
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Case / tápegység:
antech/x-power585
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
vezeték nélküli
Monitor (ok):
Philips 109b6 19 "CRT
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 2 2008, 04:52
Csoport tagja

Im letöltése most a jó.
Old Április 18 2008, 00:39
Moderátor Csoport

A tavaszi Project

RTS
Nem próbáltam még, de hallottam jó dolgokat
Élvez

Edit: Győződjön meg róla, hogy jelölje meg az összes cellát, ha a telepítés!

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Május 2 2008, 02:59
Moderátor Csoport

TrackMania Nemzetek
Édes kis online Racer ez a szabad persze lol http://www.youtube.com/watch?v=RTF6F...eature=related

Old Május 4 2008, 07:02
Csoport tagja

Lol vettem TrackMania United Azt hiszem, ez volt a nemzetek autóit xD

Is tudom, egy játék, ami ingyenes, nagyon édes, valamint

A csatatéren, mint 2,

http://warrock.gamersfirst.com/download.php
Old Június 2 2008, 21:40
Moderátor Csoport

Itt az ideje valami komoly játék frissítések

1. Driving Speed 2

Idézet:
Driving Speed 2 egy ingyenes magas színvonalú Racing game for your PC. Válasszon a négy nagy powered V8 izom autók és faj ellen maximum 11 számítógép-vezérelt ellenfelek két túrakocsi áramköröket. Ez a játék nem realisztikus grafika, valósághű autó fizikával és a teljesítmény, kiváló minőségű hang-és AI. Játssz a barátaival egy LAN vagy Internet, 8 játékos multiplayer.

2. Düh
Idézet:
Düh az a legjobb elemeit, és egy MMO FPS a gyors iramú blend dinamikus online harcban. A játék ciklus segítségével küzdelem, keresni jutalmazza, és használja azokat jutalmazza testreszabásáról a karakter, mint akarsz. Letöltés SZÁRNYÁN ingyen.

3. Tornyokban a rúd
Idézet:
Tornyokban a Rudak (más néven Rør), egy kamion, autó, repülő és hajó szimulátor. A meghajtó, repülni vagy vitorlafelületek teljes szabadságot nyílt környezetben. Mitől más a legtöbb Rør szimulátoroknak is egyedülálló lágy test fizika: járművek alváz és a kerekek szimulált valós időben legrugalmasabbnak tárgyat, ami a szimuláció egy rendkívül pontos működést, miközben lehetővé teszi, hogy a járműveket egyszerűen meg azok szerkezeti összetételét, a hálózat összekapcsolt csomópontok (képző az alváz és a kerekek).

4. Alien Arena 2008
Idézet:
Alien Arena 2008 legújabb verzióját egy ingyenes online játék, Deathmatch először vezették be, hogy a nyilvánosság október, 2004. Mivel az idő, a játék már letöltött közel 1 millió alkalommal, és jelenleg a felülvizsgáló 7,0 (március 1, 2008 release). 2007 októberében Linux.com felülvizsgálják Alien Arena megkenés ez a legjobb az ingyenes online játék érhető el az időt. Alien Arena megvizsgálták, és kiemelt fedezésére DVD tucatnyi szerencsejáték kiadványok, ideértve a nehéz Hitters mint a PC Power Play és a PC Gamer, valamint az jellemezte, hogy a szerencsejáték-üzletek, mint például a média GIGA TV.

5. Nexuiz
Idézet:
exuiz egy ingyenes, nyílt forrású, First Person Shooter, hogy fut Windows, Linux és OSX. Nexuiz egy 3D deathmatch játék, melyet már a fejlesztés, mivel a 2002 nyarán. A project célja, hogy hozzon létre egy magas színvonalú First Person Shooter lehet szabadon minden platformon egy csomagban: PC, Mac, és még bele Linux disztribúció. A játék teljesen nyílt forrású, a források a motor gamecode, térkép fájlok és összeállítása az eszközök, mind benne a letöltés, minden GPL licencet.

6. Project Torque
Idézet:
Project Torque a MMORG vagy más néven a tömegesen Multiplayer Online Racing Game. It features cuting edge 3D grafika, több játék mód, akár 32 játékos egy faj, az online ranglisták és így tovább.

Thats all for now
06:12 getting tired lol

Old Június 2 2008, 22:59
Donor Group

csak most kezdődött el a letöltés. Alien Arena 2008, 6, perc, és lesz meg ^ _ ^
Old Június 2 2008, 23:00
Donor Group

Project Torque után cheers SW
Old Június 3 2008, 00:13
Donor Group

Absoloutley szerette a játék, 5 csillagos igazán szórakoztató tartott szerzés úgynevezett bot volt. Csak az én bukását ping, majour késéssel! és megkezdik a játékot taks egy ideig, talán az én általános g kártyát vásárolni nagy játék!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Törvényesen ingyenes játékokat, Download List Csak SocialWarfare PC és konzol játékok 0 6. október 2008 09:47
Jó író / Freeware mpenney General Chat szoftver 6 17. Szeptember 2008 15:39
Zene editing freeware? KanoakaVirus Multimédia és kodekek 3 4. május 2008 13:10
Utolsó Freeware Version evilfantasy General Chat szoftver 1 21. április 2008 13:38
Ismerkedés a Word és Excel jogilag és olcsó real77 Office & Applications 2 5. március 2008 12:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.