mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Legal gratuit joc Downloads (nu freeware)

Reply

Thread Tools
Old 16 ianuarie 2008, 12:56
Grupul de stat

Ştiu că a spus că freeware nu poate fi postat, dar America's Army este Trebuie să fie una dintre cele mai bune (dacă nu cel mai bun) gratuit joc acolo. Se foloseste Unreal Engine 2 şi a fost dezvoltat de armata SUA pentru a vă creierul în ínscrierea "tuse" Îmi pare rău pentru a creşte gradul de cunoaştere a ceea ce este ca armata de viaţă. Check it out www.americasarmy.com
Old 16 ianuarie 2008, 17:27
Banned Group

im dowloading chiar acum!

Sistemul meu: #

Procesor (e):
Intel P4
Plăci de bază:
ECS 915pla2
Memorie RAM:
1GB
Placă grafică (e):
ATI Radeon x1050
Placă de sunet:
diamant Xtreme 7.1
Hard Drive (e):
160GB
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo unitate DVD + /-RW
Cauza / PSU:
antech/x-power585
Răcire:
aer
Network / Internet:
fără fir
Monitor (e):
Philips 109b6 19 "CRT
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 2 aprilie 2008, 04:52
Grupul de stat

Im descărcarea acum sa minunat.
Old 18 aprilie 2008, 00:39
Moderator Group

Proiect de primăvară

RTS
Nu s-au încercat-o încă, dar au auzit lucruri bune
Se bucura

Editare: Asiguraţi-vă că bifaţi toate casetele de la instalarea!

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 2 mai 2008, 02:59
Moderator Group

Trackmania Naţiunilor
Dulce online cal de curse, care este gratuit, desigur, lol http://www.youtube.com/watch?v=RTF6F...eature=related

Old 4 mai 2008, 07:02
Grupul de stat

Lol am cumparat trackmania unită, cred că a avut de la autoturisme Naţiunilor xD

De asemenea, ştiu un joc care este gratuit, este destul de dulce ca de bine

Ca sa Battlefield 2,

http://warrock.gamersfirst.com/download.php
Old 2 iunie 2008, 21:40
Moderator Group

Timp de câteva grave joc actualizări

1. Driving Speed 2

Citat:
Driving Speed 2 este un mod gratuit de înaltă calitate curse joc pentru PC. Alegeţi din patru mari alimentat V8 musculare autoturisme şi cursă împotriva până la 11 computer controlat adversarii pe două circuite turism masina. Acest joc a grafica realist, realist, masina fizica si performanta, de înaltă calitate şi sunet AI. Joaca impotriva prietenilor tai peste un LAN sau Internet cu 8 player Multiplayer.

2. Fury
Citat:
Fury ia cele mai bune elemente de un MMO şi un FPS pentru o mersul repede amestec dinamic de combatere online. Jocul va permite sa joace ciclu de lupta, castiga premii, şi de a folosi aceste recompense pentru a vă particulariza caracter la fel de mult ca pe care o doriţi. Descarca Fury gratuit.

3. / Picamer de tije
Citat:
/ Picamer de Tije (cunoscut şi sub numele de ROR), este un camion, masina, avion şi barca simulator. Puteţi, de unitate, sau zbura navighează în totală libertate într-un mediu deschis. Ce face ROR diferite pentru cele mai multe simulatoare său este unic soft organism fizica: vehicule şasiu şi roţi sunt simulate în timp real, ca obiecte de flexibil, care să cuprindă o simulare comportament extrem de precisă, permiţând în acelaşi timp vehiculelor care urmează să fie pur şi simplu specificat de compoziţia lor structurale, ca o reţea de noduri interconectate (formează şasiu şi roţi).

4. Alien Arena 2008
Citat:
Alien Arena 2008 este cea mai recentă versiune a unui freeware Deathmatch joc online a fost primul care a introdus pentru public, în octombrie, 2004. De atunci, jocul a fost descarcat de aproape 1 milion de ori, şi în prezent se ridică la revizuirea 7.0 (1 martie, 2008 de eliberare). În octombrie 2007, Linux.com revizuite Alien Arena, ungerea este ca cele mai bune de jocuri online gratuite disponibile la momentul respectiv. Alien Arena a fost revizuit şi a inclus pe DVD-ul de acoperire de zeci de jocuri publicaţii, inclusiv hitters grele, cum ar fi PC Power Play şi PC Gamer, precum şi trăsături de jocuri pe mass-media, cum ar fi GIGA Tv.

5. Nexuiz
Citat:
exuiz este gratuit open-source prima person shooter care ruleaza pe Windows, Linux si OSX. Nexuiz este un joc 3D Deathmatch că a fost în dezvoltare din vara lui 2002. Scopul proiectului este de a crea o calitate ridicată prima person shooter care poate fi jucat pe toate platformele de liber într-un singur pachet: PC, Mac, si pot fi chiar incluse în distribuţii Linux. Jocul este în întregime open source, cu surse de la motor, gamecode, harta imagini, compilarea şi instrumente, toate incluse cu download, toate sub licenţa GPL.

6. Proiect de cuplu
Citat:
Proiect de cuplu este o MMORG sau altfel cunoscut ca un masiv Multiplayer Online Racing Game. Este caracteristici cuting marginea grafica 3D, mai multe moduri de joc, până la 32 jucatori pe rasă, online Topul şi mai mult.

Thats pentru toate acum
06:12 obosit lol

Old 2 iunie 2008, 22:59
Grupul de donator

tocmai a început descărcarea. Alien Arena 2008, 6, minute şi va fi stabilit ^ _ ^
Old 2 iunie 2008, 23:00
Grupul de donator

Proiect de cuplu după ce noroc SW
Old 3 iunie 2008, 00:13
Grupul de donator

Absoloutley de mult a iubit jocul, 5 stele cu adevarat distractiv, păstrate obtinerea numit un bot totusi. Numai prăbuşirea mea este ping, majour lag! şi de a începe jocul taks un timp, poate sa-mi cumpar generic g carte mare joc!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.