az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Yasal ücretsiz oyun indirme () ücretsiz değil

Reply

Konu Araçları
Old 16 Ocak 2008, 12:56
Üye Grubu

Default Yasal ücretsiz oyun indirme () ücretsiz değil

Ben bu ücretsiz ancak gönderilen olamaz America's Army is one of the best orada (yoksa en iyi) ücretsiz oyun olmalı söyledi biliyorum. Bu ve Unreal 2 Motor kullandığı ABD Ordusu tarafından geliştirilen "ne ordu yaşam bilincini artırmak için üzgünüz öksürük kayıt sizi beyin yıkamak için gibi. Check it out www.americasarmy.com
Old 16 Ocak 2008, 17:27
Yasak Grubu

Sohbet hemen dowloading!

Benim Sistemi: #

İşlemci (ler):
Intel P4
Anakart:
ECS 915pla2
RAM hafıza:
1GB
Grafik Kartı (ler):
ATI Radeon x1050
Ses Kartı:
elmas Xtreme 7,1
Sabit Disk (ler):
160gb
Optik Sürücü (ler):
DVD-ROM COMBO Sürücü DVD + /-rw
Case / PSU:
antech/x-power585
Soğutma:
hava
Ağ Bağlantısı / İnternet:
kablosuz
Monitör (ler):
Philips 109b6 19 "CRT
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP
Old 2 Nisan 2008, 04:52
Üye Grubu

Im şimdi bu harika bir indirme.
Old 18 Nisan 2008, 00:39
Moderatör Grubu

İlkbahar Projesi

RTS
Have henüz ama denedim iyi şeyler duymuştum
Hoşlanmak

Düzenle: emin tüm kutuları zaman yükleyerek dakikası olun!

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 2 Mayıs 2008, 02:59
Moderatör Grubu

Trackmania Milletler
Bu tabii ki lol ücretsizdir Tatlı küçük çevrimiçi yarışçı http://www.youtube.com/watch?v=RTF6F...eature=related

Old Mayıs 2008, 07:02 4.
Üye Grubu

Lol I trackmania birleşik aldım, bu ülkelerden gelen xD araba vardı inanıyoruz

Yine i, oldukça da hoş olan ücretsiz bir oyun biliyorum

Bunun gibi savaş 2,

http://warrock.gamersfirst.com/download.php
Old 2 Haziran 2008, 21:40
Moderatör Grubu

Zaman ciddi bir oyun güncellemeleri

1. Sürüş 2 Hız

Alıntı:
Driving Speed 2 ücretsiz kaliteli for your PC oyun yarış olduğunu. Dört yüksek güç V8 kas yaş ve ırk kadar karşı seçin 11 bilgisayar iki araç devreleri turne üzerinde rakipler kontrollü. Bu oyun gerçekçi grafiklere, gerçekçi araba fizik ve performans, yüksek kaliteli ses ve AI. LAN veya internet 8 oyuncu Multiplayer ile üzerinden arkadaşlarınıza karşı oynayın.

2. Öfke
Alıntı:
Öfke bir MMO en iyi elemanları ve dinamik çevrimiçi mücadele bir hızlı uyum için bir FPS alır. Oyun oynamak döngüsü size mücadele ödüller kazanmak ve kadar sizin karakter özelleştirmek için bu ödüller kullanmak istiyorsanız sağlar. Ücretsiz İndir Fury.

3. Çubuklar ve rigs
Alıntı:
Çubuklar ve rigs (ayrıca ROR) olarak bilinen bir kamyon, araba, uçak ve tekne simülatörü olduğunu. Sen, sürücü olabilir sinek veya toplam özgürlüğüne açık bir ortamda yelken. Ne ROR en simülatörlerin farklı kılan eşsiz yumuşak vücut fizik ise: sırasında araç sadece yapısal kompozisyonu ile belirtilebilir sağlayan araçların şasi ve tekerlek esnek nesneler olarak gerçek zamanlı olarak, son derece doğru bir davranış simülasyonu vererek, sahte olduğunu birbirine düğümler bir ağ olarak () ve şasi ve tekerlekler kurma.

4. Alien Arena 2008
Alıntı:
Alien Arena 2008 ilk halka Ekim, 2004 yılında tanıtılan bir ücretsiz çevrimiçi Deathmatch oyun en son sürümüdür. O tarihten bu yana, oyun yaklaşık 1 milyon kere ve yüklendikten sonra şu anda düzeltme 7,0 at standları (1 Mart 2008 sürümü). Ekim 2007'de, Linux.com, çok ücretsiz online oyun anda mevcut olan en iyi olarak anointing Alien Arena inceledi. Alien Arena incelenmeden ve kapağında özellikli DVD PC Power Play ve PC Oyun gibi oyun medya üzerinde GIGA Tv gibi özellikli olmak gibi ağır hitters dahil oyun yayınlarda düzinelerce tarafından.

5. Nexuiz
Alıntı:
exuiz açık ücretsiz kaynak ilk kişi tetikçi olduğunu, Windows, Linux ve OSX çalışır. Nexuiz bu geliştirme 2002 yazında bu yana 3b Deathmatch oyun. Projenin amacı serbestçe tüm platformlarda bir paketinde oynatılabilirler ilk kişi tetikçi: PC, Mac kaliteli oluşturmak ve hatta Linux dağıtımları dahil edilebilir. Motor, gamecode, harita dosyaların kaynakları ile Oyun tamamen açık kaynak, ve derleme araçları, tüm indirme dahil, GPL lisansı altında tüm.

6. Proje Tork
Alıntı:
Proje Tork bir MMORG ya da başka bir Yoğun Multiplayer Online Yarış Oyunu olarak da bilinir. Bu yarış başına 32 oyunculara 3D grafikler, birden fazla oyun modu, en fazla kenar cuting özellikleri, çevrimiçi sıralaması ve daha fazlası.

Şimdi herkes için Thats
06:12 elde yorgun lol

Old 2 Haziran 2008, 22:59
Bağış Grubu

sadece indirme başladı. Alien Arena 2008, 6, dakika ve sonra ayarlanabilir ^ _ ^
Old 2 Haziran 2008, 23:00
Bağış Grubu

Proje Tork sonra tezahürat SW
Old 3 Haziran 2008, 00:13
Bağış Grubu

Absoloutley bir robot olsa adı almak 5 yıldız gerçekten eğlenceli, tutulacak oyunu seviyordum. Sadece yağış benim ping, majour gecikme olduğunu! ve oyun başlıyor, belki onun genel gr kartı büyük oyun almak benim bir süre taks!
Reply

Register

Bookmarks