![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо Алекс защо бихте търсене за тази игра, както можете да видите самотни хора я играят
| |||
| |||
| Не изглежда добре за WOW играчи, ако те са насочени с това ![]() Ница намеря! |
|
| |||
| |||
| pfft своя гей игра все пак, бруталните истината е само тъжни хора (предимно) играят играта и това obsessively без да се свържете със социалните света и с голям страх от противоположния пол |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друго добро нещо, за да пускат в Google е "провал" и натиснете бутона "Чувствам се късметлия 'бутона и да видим какво сайт е необходимо да, аз съм сигурен, повечето хора тук вече знаете това, LOL
| |||
| |||
| Цитат:
![]() Преброяване на стереотипите! Аз съм до шест. Всяко още за повече?
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Im объркана сега |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Играх runescape и това е лошо друг, чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. Някой забелязал runescape (руна Escape)>.> или съм параноик LOL |
|
| |||
| |||
| haha аз видях снимка на II съмнение горното твърдение: P |