![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nejprve alex proč byste vyhledat že hra jak vidíte osamělých lidí hrát
| |||
| |||
| Nehledá dobrá WOW hráčů, jsou-li se, že cílené ![]() Nice najít! |
|
| |||
| |||
| pfft jeho gay hra stejně, brutální pravdou je jen smutné lidí (většinou) hrát hry, a tak nutkavě bez kontaktu se sociálními a svět s velkým strachu z opačného pohlaví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dalším dobré dát do google je 'poruchy' a klikněte na 'i pocit štěstí' tlačítko a podívat se, jaké stránky se na vás, já jsem určitě pro většinu lidí tady už to vím jedno, lol
| |||
| |||
| Citace:
![]() Hrabě stereotypy! Já jsem až do šesti. Více na další?
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im confused nyní |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Hrál jsem Runescape a že je to špatný jiného, slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. někdo všiml Runescape (Rune Escape)>.> nebo jsem paranoidní lol |
|
| |||
| |||
| haha jsem viděla pic II bezpochyby nad prohlášením: P |