![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτη off alex γιατί θα κάνετε αναζήτηση για το παιχνίδι αυτό, όπως μπορείτε να δείτε μοναχικοί άνθρωποι που παίζουν
| |||
| |||
| Δεν φαίνομαι καλά για WOW παίκτες όταν είναι στοχευμένες με την εν λόγω ![]() Νίκαια βρείτε!! |
|
| |||
| |||
| pfft its a gay παιχνίδι ούτως ή άλλως, η ωμή αλήθεια είναι μόνο θλιβερή άτομα (κυρίως) παίζουν το παιχνίδι και το κάνουν με obsessively δεν επαφή με τον κοινωνικό κόσμο και με ένα μεγάλο φόβο για το αντίθετο φύλο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα άλλο καλό πράγμα για να τεθούν σε google είναι "αποτυχία" και πατήστε το "Αισθάνομαι τυχερός" το κουμπί και να δούμε τι site χρειάζεται να σας, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ σε αυτό το γνωρίζουν ήδη, lol
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
![]() Μετρήστε τα στερεότυπα! Είμαι μέχρι έξι. Κάθε περισσότερο για πια;!
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im συγχέεται τώρα |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Έπαιξα runescape και ότι άλλο ήταν κακό, ακούγεται wow είναι καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο Έπαιξα rs για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. κανείς ποτέ runescape (Rune Escape)>.> ή μήπως είμαι παρανοϊκή lol |
|
| |||
| |||
| haha Έχω δει pic των ii αμφιβολία την παραπάνω δήλωση: P |