![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Najprije od alex zašto bi vas traži da se za igru, kao što možete vidjeti usamljeni ljudi udri
| |||
| |||
| Ne izgleda dobro za WOW igrače ako su ciljane na prostor s tim ![]() Izbirljiv nađi! |
|
| |||
| |||
| pfft svojoj jedan gay igra anyway, surovog istina je samo tužni ljudi (uglavnom) igraju igru i učiniti obsessively bez kontakta sa svijetom i socijalnu s velikom strahu od suprotnog spola |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Još jedna dobra stvar staviti u google je "kvar" i pritisnite "osjećam se sretan 'gumb stranicu i vidite što je potrebno da se, siguran sam na većinu ljudi ovdje već znate ovo, lol
| |||
| |||
| Quote:
![]() Točka na stereotipe! Ja sam do šest. Više za bilo više?
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im sad zbunjena |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Runescape sam igrao i to je bio loš drugi, čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. itko ikada primjetio runescape (rune Escape)>.> ili mi je paranoidan lol |
|
| |||
| |||
| haha vidio sam jedan pic II sumnje gore izjavu: P |