![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elõször is alex miért keressük meg a játékot, mint látható, magányos emberek játszani
| |||
| |||
| Nem néz ki jól WOW játékosok, ha azokat az adott ![]() Szép találni! |
|
| |||
| |||
| Hah, hogy egy vidám játékot egyébként, a brutális igazság, hogy csak a szomorú emberek (főként) a játékot, és ezt obsessively nem érintkezik a szociális világ, és a nagy félelmet, a másik nem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy másik jó dolog, hogy a Google a "hiba" és a hit az "I feel lucky" gombra, és mi azt az oldalon található meg, biztos vagyok benne, hogy a legtöbb ember itt már tudom, ez egy, lol
| |||
| |||
| Idézet:
![]() Count a sztereotípiákat! Én legfeljebb hat. Minden inkább többet?
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im confused most |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Játszottam RuneScape rossz volt, és hogy egy másik, hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. valaha valaki észre RuneScape (Rune Escape)>.> vagy én vagyok a paranoid lol |
|
| |||
| |||
| haha láttam a kép a II kétség a fenti kijelentés: P |