![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דבר ראשון אלכס למה אתה מחפש את המשחק כפי שאתה יכול לראות אותו משחק אנשים בודדים
| |||
| |||
| האם לא נראה טוב עבור שחקני WOW אם הן ממוקדות עם זה ![]() נחמד למצוא! |
|
| |||
| |||
| א הומו pfft את המשחק בכל זאת, האמת היא רק אכזרי עצוב אנשים (בעיקר) לשחק את המשחק ועושים כך obsessively ללא קשר עם העולם ועם חברתי גדול מול הפחד של סקס |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עוד דבר טוב לשים לתוך Google הוא 'כשל' ו היכה את 'אני מרגיש בר מזל' כפתור ולראות לאיזה אתר זה לוקח לך, אני בטוח שרוב האנשים כאן כבר יודעים את זה, LOL
| |||
| |||
| ציטוט:
![]() ספירה של סטריאוטיפים! אני עד שש. יש עוד יותר מכל?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| IM מבולבל עכשיו |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| שיחקתי runescape וכי היה רע נוסף, הוא נשמע טוב יותר וואו contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. מישהו אי פעם לב runescape (Rune בריחה)>.> או שאני להיות פרנואיד LOL |
|
| |||
| |||
| haha ראיתי א pic II של ספק את ההצהרה לעיל: P |