![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| First off alex kāpēc jūs meklējiet šīs spēles, kā jūs varat redzēt, vientuļi cilvēki spēlē to
| |||
| |||
| Neizskatās labi WOW spēlētājiem, ja tie ir paredzēti ar šo ![]() Nice atrast! |
|
| |||
| |||
| pfft tās geju spēle anyway, brutālā patiesība ir tikai skumji cilvēki (galvenokārt) spēlēt spēles un darīt obsessively nenonāktu saskarē ar sociālajiem pasauli un lielas bailes no pretējā dzimuma |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vēl viena laba lieta, nodot google ir "nepilnības" un spied "Es jūtos laimīgs" pogu un redzēt, kas vietā, kas nepieciešams, lai jūs, es esmu pārliecināts, ka lielākā daļa cilvēku šeit jau zināt, šis, lol
| |||
| |||
| Quote:
![]() Count stereotipus! Es esmu līdz sešiem. Vairāk par vairāk?!
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im sajaukt tagad |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Es spēlēju runescape, un ka bija slikti citu, uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. kāds kādreiz pamanījuši runescape (Rune Escape)>.> vai man ir paranojas lol |
|
| |||
| |||
| haha es esmu redzējis pic II šaubām iepriekšminēto paziņojumu: P |