![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze, dlaczego pan Alex szukaj że gra jak widać samotnych ludzi odtwarzać
| |||
| |||
| Czy nie wygląda dobrze dla graczy WOW, jeżeli są one kierowane z ![]() Nice znaleźć! |
|
| |||
| |||
| Pfft swój gay gra mimo, brutalne prawdy jest tylko smutne ludzi (głównie) z gry zrobić obsesyjnie i bez kontaktu ze społecznego świata i wielki strach płci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolejna dobra rzecz wprowadzenia do Google jest "awaria" i nacisnąć "Czuję się szczęśliwy" znajdujący się w miejscu i zobaczyć, co zajmuje ci, jestem pewien, większość ludzi tutaj wie tego, lol
| |||
| |||
| Cytat:
![]() Policz stereotypy! I'm do sześciu. Wszelkie więcej więcej!
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im mylić się |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Grałem runescape i innym, że był zły, usłyszał wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. ktokolwiek zauważyliśmy runescape (Rune Escape)>.> Czy jest lub paranoidalne lol |
|
| |||
| |||
| haha widziałem pic II wątpliwości powyższe oświadczenie: P |