![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| întâi şi întâi Alex de ce ai de căutare pentru acest joc după cum puteţi vedea singur joc de oameni este
| |||
| |||
| Nu arata bine pentru WOW jucători în cazul în care sunt orientate cu care ![]() Nisa găsi!! |
|
| |||
| |||
| pfft sale un homosexual joc, oricum, brutală adevărul este doar trist de oameni (mai ales) joacă jocul obsesiv şi face acest lucru fără a intra în contact cu lumea socială şi cu o mare frica de sex opus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un alt lucru bun pentru a pune în Google este "eşecul" şi să apăsaţi "Mă simt norocos" buton si sa vedem ce site-ul care le ia pentru a vă, eu sunt sigur că cei mai mulţi oameni de pe aici ştii deja asta, lol
| |||
| |||
| Citat:
![]() Contele de stereotipuri! Sunt până la şase. Orice mai mult pentru orice mai mult?!
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im confuz acum |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Am jucat runescape şi că a fost un alt rău, auzit wow este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. cineva a observat runescape (Rune Evadare)>.> sau sunt eu paranoic lol |
|
| |||
| |||
| haha am vazut un pic de ii îndoială declaraţia de mai sus: P |