![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| najprv alex prečo by ste vyhľadať že hra ako vidíte osamelých ľudí hrať
| |||
| |||
| Nehľadá dobrá WOW hráčov, sú-li sa, že cielené ![]() Nice nájsť! |
|
| |||
| |||
| pfft jeho gay hra rovnako, brutálna pravdou je len smutné ľudí (väčšinou) hrať hry, a tak nutkavé bez kontaktu so sociálnymi a svet s veľkým strachom z opačného pohlavia |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ďalším dobré dať do google je 'poruchy' a kliknite na 'aj pocit šťastia' tlačidlo a pozrieť sa, aké stránky sa na vás, já jsem určite pre väčšinu ľudí tu už to viem jedno, lol
| |||
| |||
| Citácia:
![]() Hrabě stereotypy! Já jsem až do šiestich. Viac na ďalšie?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| im confused teraz |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Hrál jsem RuneScape a že je to zlý iného, poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. niekto všimol RuneScape (Rune Escape)>.> alebo som paranoidné lol |
|
| |||
| |||
| haha som videla pic II bezpochyby nad vyhlásením: P |