![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прво од алекс зашто би вас тражи да се за игру, као што можете видети усамљени људи удри
| |||
| |||
| Не изгледа добро за УОУ играче ако су усмерене на простор са тим ![]() Леп налаз! |
|
| |||
| |||
| пффт својој један гаы игра Аныуаы, суровог истина је само тужни људи (углавном) играју игру и учинити обсессивелы без контакта са светом и социјалну са великом страху од супротног пола |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Још једна добра ствар ставити у гоогле је "квар" и притисните "осећам се срећан 'дугме страницу и видите шта је потребно да се, сигуран сам на већину људи овде већ знате ово, лол
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Тачка на стереотипе! Ја сам до шест. Више за било више?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| им сад збуњена |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Рунесцапе сам играо и то је био лош други, чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. ико икада приметио рунесцапе (Руне Есцапе)>.> или ми је параноичан лол |
|
| |||
| |||
| хаха видео сам један ПИЦ ИИ сумње горе изјаву: П |