![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alex-перше, чому ви можете знайти цю гру, як ви можете бачити одиноких людей Play It
| |||
| |||
| Чи не виглядає добре для гравців WOW, якщо вони ставляться з ![]() Nice знайти! |
|
| |||
| |||
| Pfft своєї веселої гри в будь-якому випадку, жорстока правда тільки сумні люди (в основному) грати і робити це з одержимістю жодних контактів з соціальним світом і з великим страхом перед протилежною статтю |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Інша хороша річ, щоб покласти в Google є "неприйнятною" і натиснути клавішу "I Feel Lucky кнопки і подивитися, на якому сайті вона приймає вас, я впевнений, що більшість людей тут вже знаємо, це одне, LOL
| |||
| |||
| Цитата:
![]() Граф стереотипи! Я до шести. Будь-яка ще більше?!
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Тепер їм плутати |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Я грав квести і це було погано одного, чули Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. хто-небудь помітив, квести (Rune Escape)>.> Чи це параноїдальний LOL |
|
| |||
| |||
| Ха-ха я бачив ПІК II сумнівів вище заявою: P |