![]() |
|
| |||
| |||
| אני לוקח את זה לכל אחד יש לפחות אחת צפו בפרק של אבידה אחד בשמיים? ובכן, היה שם דברים על אפיזודה 2 thats מתייחסות "אבידה", למשל לבן יער אם זה נראה דרך דלת ליד הטיל חדר אתה יכול לראות את הלוגו את משבצת "אבידה", כמו כן, בחלק "אבידה" יש בו דברים הקשורים לראש חצי חיים 2. קראתי מאמר על זה ב-PC Gamers המגזין, מה אתה חושב? |
|
| |||
| |||
| מה אבידה אחד בשמיים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חושב שהוא מתכוון אבידה על אחד בשמיים
|
| |||
| |||
| OO גם אני מעולם לא צפה אבידה |
|
| |||
| |||
| טוב חבר 'ה, זה היה מועיל מאוד .. |
|
| |||
| |||
| לא אחי prob |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Harddrive האתחול ב - "שגיאת דיסק" "הקש על מקש כלשהו כדי להפעיל מחדש" | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 13 מרץ 2009 15:56 |
| האם "Office 95" עם עובד "ב-Windows XP"? | Raynhawk | חבילות Office & Applications | 4 | 23 פבר 2009 17:01 |
| Word 2007 "הפסקה" בחצי דף? | crossedphoenix | חבילות Office & Applications | 1 | 26 יוני 2008 21:44 |
| לא הפעלת את המחשב הנישא, "תחביר" או "שגיאת דיסק". | aechain | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 24 ינואר 2008 15:45 |
| אבידה "שלח אל שולחן העבודה" | ianhad | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4th אוגוסט 2007 10:02 |
| שרשרת כלים | |
| |