по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Macintosh Counter Strike Източник.

Reply

Нишка Инструменти
Old 26-ти май 2009 г., 11:44
Новите държави Група

Default Macintosh Counter Strike Източник.

Първо, аз знам това е PC игри раздел, но couldn'y намерите Mac игри форум секция, извинения предварително.

Разбрах за това нещо, сайдер, и аз също знам за това нещо кросоувър игри и кросоувър Mac.

Имам били около търсят но всеки CSS да намеря има проблеми с него, независимо дали тя се срива, не спаси ми предпочитания, шрифтове е странно, не може да се свърже със сървърите или да получите C + + грешки.
така може всеки onle да ми дадете линк за сваляне на файл / и на борбата стачка източник или кросоувър игри, и CSS, която работи и може ли да ми дадете подробно обяснение за това как да изтеглите и инсталирате него.
Благодаря.: хиля:
Old 26-ти май 2009 г., 14:19
Номер на групата

Default Macintosh Counter Strike Източник.

си говорим юридическо свалени или не?
не съм сигурен какво да ви питам .. Вие се опитвате да противоречи стачка (за Windows) на Mac и се нуждаят от една програма, за да работят на вашия Mac?

Моята система: P * L * A * Z * M * A

Процесор (и):
2.3GhZ AMD
Дънната платка:
Asus
RAM памет:
1 гиг DDR
Графична карта (и):
256MB G-сила
Звукова карта:
звук Blaster 5,1
Hard Drive (и):
1-80GB 1-120GB Western цифрови на
Оптично устройство (а):
на Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
обичай случай & 650 вата PSU
Охлаждане:
DIY watercooling
Мрежа / Интернет:
девице 50mb
Монитор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операционна система (и):
Vista Ultimate
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Counter Strike Източник на стойност то? joohen PC & конзолата Gaming 10 24-ти Ноември, 2009 13:17
Counter Strike Source Онлайн Помощ geekfreek95 PC & конзолата Gaming 5 14-ти октомври 2009 година 12:49
Закъснение въпроси в Counter Strike: Източник pennk01 PC & конзолата Gaming 0 16-то Юни 2009 03:52
Counter Strike Източник Видео Стрес теста рейтинги robina80 PC & конзолата Gaming 6 17 Jan 2009 11:40
Използването на процесора скача до 100%, когато, когато натоварването нагоре Counter-Strike vietladin Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 6 27 Авг 2007 20:37
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc