menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Macintosh Counter Strike Zdroj.

Reply

Thread Nástroje
Old 26. května 2009, 11:44
Nový člen skupiny

Default Macintosh Counter Strike Zdroj.

Za prvé, já vím, je to sekce PC hry, ale couldn'y najít mac hry fórum oddílu, omluvy předem.

Zjistil jsem, asi to jablečného vína, a také vím o tom, co crossover hry a crossover mac.

Byl jsem hledat, ale asi každý css najdu má problémy s tím, zda došlo ke zhroucení, neukládá moje preference, má podivné fonty, se nemůže připojit k serveru, nebo si C + + chyby.
tak žádné onle mi dát odkaz na stažení / S Counter Strike zdroj nebo crossover hry a CSS, který pracuje a může mi dát podrobný popis toho, jak stáhnout a nainstalovat.
díky.: ušklíbnout:
Old 26. května 2009, 14:19
Dárce Skupina

Default Macintosh Counter Strike Zdroj.

jsme mluvili právní stažení nebo ne?
nejsem jistý, co na vaší dotazem .. se snažíš spustit Counter Strike (pro Windows) na Mac a potřebujete nějaký program, aby ho spustit na počítači Mac?

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1 koncert DDR
Grafické karty (s):
256megabajt G-force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
DIY watercooling
Síť / Internet:
panna 50MB
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Vista Ultimate
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.