kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Macintosh Counter Strike Source.

Reply

Téma eszközök
Old Május 26 2009, 11:44
Új tag Csoport

Default Macintosh Counter Strike Source.

Először is, tudom, hogy ez a PC-s játékok, de couldn'y egy Mac Játékok Fórum szakasz apologies in advance.

Én találtam meg az ezt a dolgot az alma, és én is tudom ezt a dolgot crossover játékokat, és a crossover-fi.

Már keresése körül, de minden css találom problémái vele, hogy lefagy, nem menthetem el a kedvezményeket, a furcsa betűk, nem lehet csatlakozni a szerverekhez, vagy C + + hibákat.
így minden onle adjon nekem egy linket a letöltés / s counter strike source vagy keresztezett játékokat, és a css, ami, és adja meg a részletes magyarázatot arról, hogyan töltse le és telepítse azt.
Kösz.: grin:
Old Május 26 2009, 14:19
Donor Group

Default Macintosh Counter Strike Source.

Akkor beszélünk jogi letölteni, vagy nem?
Nem vagyok biztos benne, hogy mi a kérdezés .. akarsz futni Counter Strike (Windows), a Mac és a program szükségességét, hogy futnak a Mac?

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.3GhZ AMD
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1 koncert DDR
Grafikus kártya (k):
256 MB G-force
Hangkártya:
Sound Blaster 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY watercooling
Hálózat / Internet:
szűz 50mb
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.