פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

מקינטוש Counter Strike מקור.

Reply

שרשרת כלים
Old 26 במאי 2009, 11:44
קבוצת חברות חדשות

Default מקינטוש Counter Strike מקור.

דבר ראשון, אני יודע שזה מחשב משחקים אבל הקטע couldn'y למצוא בסעיף פורום Mac משחקים, Apologies מראש.

גיליתי על זה סידר דבר, ואני גם יודע על זה דבר crossover משחקים, ו crossover Mac.

אני כבר מחפש בערך אבל אני מוצא כל CSS יש בעיות עם זה, אם זה קורס, לא לשמור את העדפות, יש גופנים מוזר, לא יכול להתחבר לשרתים, או קבל את C + + שגיאות.
כך יכול כל onle לתת לי קישור הורדה / S נגד שביתה של המקור או crossover משחקים, וכן עבודות אשר CSS אתה יכול לתת לי הסבר מפורט כיצד להוריד ולהתקין את זה.
תודה.: לגחך:
Old 26 במאי 2009, 14:19
קבוצת תורמים

Default מקינטוש Counter Strike מקור.

אנחנו מדברים משפטי להוריד או לא?
אני לא בטוח מה את שואלת .. האם אתה מנסה להפעיל נגד השביתה (for Windows) על Mac ו צריך תוכנית להפוך אותו לפעול על Mac?

המערכת שלי: P * L * A * Z * ז * א

מעבד (ים):
2.3GhZ AMD
לוח האם:
ASUS
זיכרון RAM:
1 חלטורה DDR
כרטיס מסך (S):
256MB-G-כוח
כרטיס קול:
קול Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-Western Digital של 120gb
כונן אופטי (S):
חלוץ של ה-DVD-RW
Case / PSU:
Custom מקרה & 650w PSU
Cooling:
DIY watercooling
רשת / אינטרנט:
בתולה 50mb
צג (S):
Acer 23 "(X233HB)
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Counter Strike מקור שווה את זה? joohen PC & קונסולת משחקים 10 24 נובמבר 2009 13:17
מקור Counter Strike מקוונים עזרה geekfreek95 PC & קונסולת משחקים 5 14 אוקטובר 2009 12:49
ל"ג בעיות ב-Counter Strike: Source pennk01 PC & קונסולת משחקים 0 16th יוני 2009 03:52
Counter Strike מקור וידאו מתח ציוני מבחן robina80 PC & קונסולת משחקים 6 -17 ינואר 2009 11:40
CPU usage קפיצות עד 100% כשאני בעת הטעינה של Counter-strike vietladin וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 6 -27 אוגוסט 2007 20:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.