![]() |
|
| |||
| |||
| דבר ראשון, אני יודע שזה מחשב משחקים אבל הקטע couldn'y למצוא בסעיף פורום Mac משחקים, Apologies מראש. גיליתי על זה סידר דבר, ואני גם יודע על זה דבר crossover משחקים, ו crossover Mac. אני כבר מחפש בערך אבל אני מוצא כל CSS יש בעיות עם זה, אם זה קורס, לא לשמור את העדפות, יש גופנים מוזר, לא יכול להתחבר לשרתים, או קבל את C + + שגיאות. כך יכול כל onle לתת לי קישור הורדה / S נגד שביתה של המקור או crossover משחקים, וכן עבודות אשר CSS אתה יכול לתת לי הסבר מפורט כיצד להוריד ולהתקין את זה. תודה.: לגחך: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אנחנו מדברים משפטי להוריד או לא? אני לא בטוח מה את שואלת .. האם אתה מנסה להפעיל נגד השביתה (for Windows) על Mac ו צריך תוכנית להפוך אותו לפעול על Mac?
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Counter Strike מקור שווה את זה? | joohen | PC & קונסולת משחקים | 10 | 24 נובמבר 2009 13:17 |
| מקור Counter Strike מקוונים עזרה | geekfreek95 | PC & קונסולת משחקים | 5 | 14 אוקטובר 2009 12:49 |
| ל"ג בעיות ב-Counter Strike: Source | pennk01 | PC & קונסולת משחקים | 0 | 16th יוני 2009 03:52 |
| Counter Strike מקור וידאו מתח ציוני מבחן | robina80 | PC & קונסולת משחקים | 6 | -17 ינואר 2009 11:40 |
| CPU usage קפיצות עד 100% כשאני בעת הטעינה של Counter-strike | vietladin | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | -27 אוגוסט 2007 20:37 |
| שרשרת כלים | |
| |