mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Macintosh "Counter Strike Source".

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 26, 2009, 11:44
Naujas Narys

Default Macintosh "Counter Strike Source".

Pirmiausia, aš žinau, tai yra kompiuterinių žaidimų skyriuje tačiau couldn'y rasti Mac žaidimai forume skyriuje, atsiprašau iš anksto.

Sužinojau apie šį dalyką sidras, ir aš taip pat žinau apie šį dalyką crossover žaidimus ir crossover mac.

Aš jau ieško aplink, bet kiekvienas CSS manau yra problemų su juo, ar ji suges, negali išsaugoti savo nustatymus, taip keistai šriftų, negali prisijungti prie serverių ar gauti C + +, klaidos.
taip gali bet onle duoti man nuorodą atsisiųsti / s counter strike source arba crossover žaidimus ir CSS, kurie dirba ir gali man duoti išsamų paaiškinimą, kaip parsisiųsti ir įdiegti jį.
Ačiū.: grin:
Old Gegužė 26, 2009, 14:19
Donorų grupės

Default Macintosh "Counter Strike Source".

kalbame teisinis parsisiųsti, ar ne?
Nesu tikras, kad kas jūsų klausia .. Ar Jūs bandote paleisti Counter Strike (for Windows) dėl Mac ir reikia programos, kad būtų rodomi jūsų Mac?

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.