rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Macintosh Counter Strike Source.

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 maj 2009, 11:44
Nowe państwa grupy

Default Macintosh Counter Strike Source.

Po pierwsze, wiem, że to jest punkt, ale PC Games couldn'y znaleźć mac gry forum sekcji, przeprosiny wyprzedzeniem.

I dowiedzieli się o tym co cydr, a także o tym co crossover gry i crossover mac.

I zostały poszukiwania około ale co css i znaleźć ma problemy z nim, czy awarii, nie zapisać preferencje, ma dziwne czcionki, nie może połączyć się z serwerami lub pobrać C + + błędy.
tak można wszelkie onle mi link do pobrania / s Counter Strike Source zwrotnicy lub gier oraz css, która działa i czy możesz mi szczegółowe wyjaśnienie, w jaki sposób pobrać i zainstalować ją.
dzięki.: grin:
Old 26 maj 2009, 14:19
Grupa dawcy

Default Macintosh Counter Strike Source.

jesteśmy mówienie prawnych pobrać czy nie?
nie jestem pewny co do Twojego pytania .. ty próbujesz uruchomić Counter Strike (dla Windows) na komputerze Mac i potrzebny jest program, aby go uruchomić na komputerze Mac?

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (y):
2.3GhZ AMD
Płyta główna:
Asus
Pamięć RAM:
1 gig ddr
Karta graficzna (y):
256 G-force
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster 5.1
Hard Drive (s):
1-80gb 1-120gb Western Digital's
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
przypadku niestandardowego i 650w PSU
Chłodzenie:
diy Watercooling
Sieć / Internet:
dziewicy 50MB
Monitor (y):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (-y):
Vista Ultimate
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.