menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Macintosh Counter Strike Zdroj.

Reply

Thread Tools
Old 26. mája 2009, 11:44
Nový člen skupiny

Default Macintosh Counter Strike Zdroj.

Po prvé, já vím, je to sekcia PC hry, ale couldn'y nájsť mac hry Fórum oddielu, omluvy vopred.

Zistil som, asi to jablčného vína, a tiež viem o tom, čo crossover hry a crossover mac.

Bol som hľadať, ale asi každý css nájdem má problémy s tým, či došlo k zlyhaniu, neukladá moje preferencie, má podivné fonty, sa nemôže pripojiť k serveru, alebo si C + + chyby.
tak žiadne onle mi dať odkaz na stiahnutie / S Counter Strike zdroj alebo crossover hry a CSS, ktorý pracuje a môže mi dať podrobný popis toho, ako stiahnuť a nainštalovať.
vďaka.: ušklíbnout:
Old 26. mája 2009, 14:19
Darcu Skupina

Default Macintosh Counter Strike Zdroj.

sme hovorili právne stiahnutie alebo nie?
nejsem jistý, co na vašej dotazem .. sa snažíš spustiť Counter Strike (pre Windows) na Mac a potrebujete nejaký program, aby ho spustiť na počítači Mac?

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Counter Strike Zdroj Worth It? joohen PC a herné konzoly 10 24.novembra 2009 13:17
Counter Strike Source online geekfreek95 PC a herné konzoly 5 14.októbra 2009 12:49
Lag otázky v Counter Strike: Source pennk01 PC a herné konzoly 0 16. júna 2009 03:52
Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre robina80 PC a herné konzoly 6 17. januára 2009 11:40
CPU vyskočí na 100% v prípade, keď som nahrať do Counter-Strike vietladin Virus, spyware a bezpečnosť 6 27. augusta 2007 20:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.