![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po prvé, já vím, je to sekcia PC hry, ale couldn'y nájsť mac hry Fórum oddielu, omluvy vopred. Zistil som, asi to jablčného vína, a tiež viem o tom, čo crossover hry a crossover mac. Bol som hľadať, ale asi každý css nájdem má problémy s tým, či došlo k zlyhaniu, neukladá moje preferencie, má podivné fonty, sa nemôže pripojiť k serveru, alebo si C + + chyby. tak žiadne onle mi dať odkaz na stiahnutie / S Counter Strike zdroj alebo crossover hry a CSS, ktorý pracuje a môže mi dať podrobný popis toho, ako stiahnuť a nainštalovať. vďaka.: ušklíbnout: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sme hovorili právne stiahnutie alebo nie? nejsem jistý, co na vašej dotazem .. sa snažíš spustiť Counter Strike (pre Windows) na Mac a potrebujete nejaký program, aby ho spustiť na počítači Mac?
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Counter Strike Zdroj Worth It? | joohen | PC a herné konzoly | 10 | 24.novembra 2009 13:17 |
| Counter Strike Source online | geekfreek95 | PC a herné konzoly | 5 | 14.októbra 2009 12:49 |
| Lag otázky v Counter Strike: Source | pennk01 | PC a herné konzoly | 0 | 16. júna 2009 03:52 |
| Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre | robina80 | PC a herné konzoly | 6 | 17. januára 2009 11:40 |
| CPU vyskočí na 100% v prípade, keď som nahrať do Counter-Strike | vietladin | Virus, spyware a bezpečnosť | 6 | 27. augusta 2007 20:37 |
| Thread Tools | |
| |