![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре, аз видях преди Коледа, че няколко от вас, приятели, за да търсите COD5. С настоящото предизвикателство ти, че ми удар в носа ти, аз fart в общо направление. Човекът и отговори ми в битка. С цел да ви даде най-добър шанс ще играе още по британски сървъра. Отидете в Shagadelic CTF сървър и да търсите DeathStlkr ако смееш. |
|
| |||
| |||
| Айв играе ли на моя ps3 (или е била с вас) търсите nosnow3 |
|
| |||
| |||
| Ще направя. LOL Просто prestiged пак така загубих всичките си оръжия и бакшиш .......... |
|
| |||
| |||
| не трябва tht далеч, DONT играят много онлайн |
|
| |||
| |||
| Аз съм само ще престижа на един път на COD5, тя не е толкова добро, колкото COD4 затова не я играя колкото .. 65 и отнема по-дълго време във всеки случай. COD4 Просто напоследък prestiged и имам син тигър M40 от ранга 17 (без caging) .. не е лошо дори ако кажа така себе си. Xbox 360 търсите OMGitsFORDY
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Имам COD5 на ps3 аз арго играем контрола, са твърде трудно за мен iam залепване на COD4 на PC ми име е туф-FC-Великобритания най-добрата игра Айв всякога изигра |
|
| |||
| |||
| Аз никога не разбра как да престижа на COD4, чух някъде, въпреки че не можеш да го направиш с компютър. Мога PC и конзола игри играят на една и съща сървъри? Мислех, че те са различни. |
|
| |||
| |||
| Не знам, явно му е предизвикателство, тъй като брат ми казва своето наречена Cross конзола убиване, но се предполага, че това обичай се случи това, както аз мисля, че ще избера ps3 или PC или Xbox 360, като основен приоритет. нейното жалко че DONT знаете, ако не можеш, или невъзможен, би било добре, ако би могъл да се чудя, ако може да има LAN парти с различни конзоли. |
|
| |||
| |||
| За съжаление не можете да влезете в престижно ниво за Cod4 върху компютъра, само за конзоли. Много хора пред съдия на престижа ниво за пример, ако някой е на много високо ниво може да мислите "уау той / тя трябва да е добра", опитайте да мисля за друг сценарий ........" този човек може би просто е не живот извън Повикване на митото, и вероятно е едно неудобство за техните семейства ". Ами че как обичам да гледам на него. И като покана на митото фанатик Приемам предизвикателството, но предупреди, Той може да получи груб: P |
|
| |||
| |||
| Какво ви е в името на играта Джеймс така аз мога gleefully убия LOL? Въпреки, че точно сега аз съм като звукови проблеми, дължащи се на новия пластир, така тя може да бъде след няколко дни, преди да можете да получите treyarch да отговорят (ако изобщо) и мога да играя отново. |