![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Jasně, viděl jsem před Vánoci, že řada z vás, přátelé se snaží dostat COD5. Tímto úkolem vás, jsem ránu mého nosu na vás, já prd ve vašem obecný směr. Muž a splnění mého v boji.
Ve snaze poskytnout Vám nejlepší šanci uvidíme i hrát vás na britský server. Přejít na Shagadelic CTF serveru a hledat DeathStlkr, pokud si troufáte. |
|
|
|||
|
|||
|
Ive hrál jste na mé PS3 (nebo to bylo s vámi) hledat nosnow3
|
|
|
|||
|
|||
|
Budou dělat. LOL i jen prestiged zase tak jsem ztratil všechny mé zbraně a požitky ..........
|
|
|
|||
|
|||
|
nedostal THT daleko, dont hrát mnohem online
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já jsem jen chystá prestiž kdysi na COD5, že to není tak dobrá jako CoD4 so I don't play to tak .. 65 a déle ne.
CoD4 jsem nedávno dostal prestiged a modrý tygr M40 podle pořadí 17 (bez klece) .. není špatný, i když říkám, tak sám. Xbox 360 podívejte se OMGitsFORDY
|
|
|||
|
|||
|
Mám COD5 na ps3 i cant přehrát ovládací prvky jsou příliš těžké pro mě
iam vykrvovacího na CoD4 na mém PC je tuff id-fc-uk nejlepší hra IVE někdy hráli
|
|
|
|||
|
|||
|
Nikdy jsem si na to, jak si prestiž na CoD4, někde jsem slyšel, že když nemůžete dělat s PC.
Může PC a konzole hry hrát na stejných serverech? Myslel jsem, že jsou odlišné. |
|
|
|||
|
|||
|
i dont vědět, zřejmě jeho úkolem, jak říká můj bratr nazývá svůj kříž konzole zabíjení, ale šance je zvyklý nestane, protože si myslím, že bude volit ps3 nebo PC nebo xbox 360, jako nejvyšší prioritu.
jeho škoda, že jste dont vědět, zda můžete nebo převýšení by dobré, kdyby jste mohl divit, když můžete mít LAN party s různými konzolí. |
|
|
|||
|
|||
|
Bohužel není možné zadat prestiž úrovně CoD4 na PC, jen pro konzole.
Mnoho lidí před soudce o prestiž úrovni například pokud někdo je na velmi vysoké úrovni, můžete přemýšlet "wow mu musí být dobré", zkuste uvažovat o jiném scénáři ........" zřejmě právě tato osoba má žádný život mimo Call of Duty, a je pravděpodobně jeden trapas, aby jejich rodiny ". Tak to jsem rád, jak se na to podívat. A jako Call of Duty fanatický přijímám výzvu, ale to by mohlo být upozorněni dostat drsné: P |
|
|
|||
|
|||
|
Jaké je vaše jméno ve hře James tak můžu škodolibě zabít lol? I když teď jsem s zvukové problémy v souvislosti s novou náplast, takže může být několik dnů, než jsem se může dostat treyarch reagovat (pokud vůbec) a mohu hrát znovu.
|