![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, είδα πριν από τα Χριστούγεννα ότι πολλοί από εσάς παιδιά έψαχναν να COD5. Με την παρούσα σας πρόκληση, I πλήγμα τη μύτη μου σε σας, θα σας κλάνω στην γενική κατεύθυνση. Ο άνθρωπος μέχρι και πληρούν μου στη μάχη. Για να σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία Θα παίξει ακόμη και για σας μια βρετανική διακομιστή. Πήγαινε στην Shagadelic CTF διακομιστή και αναζητήστε DeathStlkr αν τολμούν. |
|
| |||
| |||
| IVe έπαιξε σας μου ps3 (ή ήταν μαζί σας) αναζητούν nosnow3 |
|
| |||
| |||
| Θα κάνω. LOL i prestiged πάλι μόνο έτσι έχασα όλα μου τα όπλα και τα προνόμια .......... |
|
| |||
| |||
| Δεν έχεις πολύ tht, dont παίξετε online πολύ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι μόνο θα το κύρος COD5 για μια φορά, δεν είναι τόσο καλή όσο COD4 έτσι δεν παίξει καλύτερα .. και 65 λαμβάνει πλέον ούτως ή άλλως. COD4 Μόλις πρόσφατα prestiged και έχεις μπλε τίγρη M40 από το βαθμό 17 (ΧΩΡΙΣ εγκλωβισμού) .. κακό ακόμη δεν το λέω εγώ. Xbox 360 αναζητήσουν OMGitsFORDY
|
| |||
| |||
| Πήρα COD5 για ps3 i επίκλιση παίξουν οι έλεγχοι θα είναι πολύ δύσκολο για μένα IAM τήρηση COD4 για pc μου id είναι TUFF-FC-uk καλύτερο παιχνίδι που παίζουν ποτέ IVE |
|
| |||
| |||
| Ποτέ δεν κατάλαβα πώς να κύρους σε σχέση με το COD4, αν και κάπου άκουσα ότι δεν μπορείς να το κάνεις με έναν υπολογιστή. Μπορεί του υπολογιστή και κονσόλα παιχνιδιών παίξουν με τους ίδιους servers; Νόμιζα ότι θα ήταν διαφορετικά. |
|
| |||
| |||
| i dont ξέρτε, προφανώς την πρόκληση, όπως λέει ο αδελφός μου ζήτησε τη διασταύρωση κονσόλα θανάτωση αλλά οι πιθανότητες είναι ότι συνηθίζει συμβεί, όπως πιστεύω ότι θα επιλέξουν ένα PS3 ή PC ή Xbox 360, στην πρώτη προτεραιότητα. το κρίμα που σας DONT γνωρίζουν αν μπορείτε ή επίκλισης, θα ήταν καλό αν μπορούσε, αναρωτιέμαι αν μπορούμε να έχουμε ένα LAN μέρος με διαφορετικές κονσόλες. |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς δεν μπορείτε να εισάγετε το κύρος επίπεδα για Cod4 στο PC, μόνο για τις κονσόλες. Πολλοί άνθρωποι προ δικαστή σχετικά με το κύρος επίπεδο για παράδειγμα αν κάποιος είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο που μπορεί να σκέφτονται "wow αυτός / αυτή πρέπει να είναι καλά", δοκιμάστε να σκέφτεται άλλο σενάριο ........" πιθανότατα μόνο αυτό το άτομο έχει δεν ζωής εκτός του Call of Duty, και είναι μάλλον ντροπή για την οικογένειά τους ". Λοιπόν αυτό είναι πως μου αρέσει να βλέπει κανείς. Και ως ένα Call of Duty φανατικούς δέχομαι την πρόκληση, αλλά προσέξτε αυτό που θα μπορούσε να λάβει τα ακατέργαστα: P |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι η θέση σας στο παιχνίδι όνομα James Επομένως, μπορώ να σκοτώσω gleefully lol; Αν και τώρα είμαι έχοντας ήχου προβλήματα οφείλονται στη νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα, ώστε μπορεί να είναι λίγες μέρες πριν να πάρετε treyarch να απαντήσει (αν ποτέ) και μπορεί να παίξει πάλι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τι κάνει τη διαφορά μεταξύ iPods και MP3 Players; | murucullu | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 4η Μαρ 2009 15:09 |
| Δεν υπάρχει ήχος στο COD5 μετά την εγκατάσταση του patch | Bubba | PC & Console Gaming | 12 | 26 Φεβ 2009 06:51 |
| MP3 players, φωτογραφικές μηχανές, στυλό οδηγεί να μην αναγνωρίζονται από μου θύρες USB! | απλή Στιου | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 23 Ιαν 2009 13:27 |
| MP3 Players προβλήματα σύνδεσης μέσω USB | Wizosir | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 26 Ιουλ 2008 10:18 |
| Κάθε WOW εδώ παίκτες που παίζουν για Skullcrusher; | treyford | PC & Console Gaming | 2 | 30 Οκτ 2007 06:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |