![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobro, vidio sam prije Božića da je nekoliko vas ukućani su obličje da biste dobili COD5. I ovime izazov vas popušiti moj nos na tebe, ja prdnuti u svoj opći smjer. Čovjek se i moj susret u borbu. Kako bismo Vam najbolje šanse da ću vas još igrati na Britanskom poslužitelju. Idi na Shagadelic CTF server i potražite DeathStlkr ako se usuđuješ. |
|
| |||
| |||
| Ive ste igrali na moj ps3 (ili je to bio s vama) potražite nosnow3 |
|
| |||
| |||
| Će učiniti. LOL ja pravedan prestiged gore tako da sam opet izgubio sve moje oružje i perks .......... |
|
| |||
| |||
| nije dobio tht daleko, daleko dont play online |
|
| |||
| |||
| Im 'idući u prestige samo nekad na COD5, nije kao dobri kao COD4 tako da ne igrate to koliko .. i 65 traje duže anyway. COD4 sam nedavno dobio prestiged i plava tigar M40 po činu 17 (bez zaštitna rešetka) .. nije loše, čak i ako kažem tako sama. Xbox 360 potražite OMGitsFORDY
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Imam COD5 na ps3 ja licemjerje udri kontrole su previše tvrdo za mene iam pridržavaju COD4 na PC moj id je taf-FC-uk Ive najbolja igra ikad igrao |
|
| |||
| |||
| Nikad nisam shvatio kako za prestiž na COD4, iako sam čuo negdje da ne možete to učiniti sa PC-a. Mogu PC i konzole igre igraju na istom serverima? Mislio sam da su različite. |
|
| |||
| |||
| ja dont znati, navodno svojim izazov, kao što kaže moj brat zove svojim križem konzole ubijanja, ali šanse su to dogoditi navika, kao što mislim da će izabrati PS3 ili PC ili Xbox 360, kao glavni prioritet. svojim Šteta koju dont znati ako možete ili licemjerje, bi bilo dobro ako bi mogao, pitaju je li možete imati LAN party s različitim konzolama. |
|
| |||
| |||
| Nažalost, ne možete ući u prestiž na razinama Cod4 na PC, samo za konzole. Mnogi ljudi pred sucem na razinu prestiža na primjer, ako netko je na vrlo visokoj razini te moć misliti "vau on / ona mora biti dobro", pokušajte razmišljati o drugom scenariju ........" ta osoba vjerojatno ima samo nema života izvan Call of Duty, te je vjerojatno jedan pogođenost njihove obitelji ". Pa to je kako bih željela na to gledate. I kao Call of Duty fanatik sam prihvatiti izazov, ali mogao bi biti upozoren dobiti grubo: P |
|
| |||
| |||
| What is your name Jakova u igri, tako da mogu ubiti gleefully lol? Iako je odmah nakon što sam zvuk problemi zbog novog patch tako da svibanj biti nekoliko dana prije nego što mogu dobiti odgovore na treyarch (ako ikada) i ja mogu igrati ponovno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što se napravi razlika između iPods i mp3 playeri? | murucullu | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 4. ožujak 2009 15:09 |
| Nema zvuka u COD5 nakon instalacije zakrpe | Bubba | PC & konzole Igre | 12 | 26. veljača 2009 06:51 |
| MP3 playeri, kamere, olovkom pogoni ne uzimajući utvrđeno moj USB portovi! | jednostavna stu | General Hardware Chat | 6 | 23 siječanj 2009 13:27 |
| MP3 Playeri Connection Problems preko USB | Wizosir | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 26. srpnja 2008 10:18 |
| Svejedno WOW igrača ovdje da igraju na Skullcrusher? | treyford | PC & konzole Igre | 2 | 30. listopad 2007 06:30 |
| Thread Tools | |
| |