kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Ember fel te mamlasz COD5 lejátszók

Reply

Téma eszközök
Old Január 17, 2009, 08:04
Donor Group

Default Ember fel te mamlasz COD5 lejátszók

Rendben, láttam karácsony előtt, hogy több van folks kerestünk, hogy COD5. Ezúton kihívás you, I blow orrom meg magad, én fing a irányába. Ember fel, és azok megfelelnek az én harcban.

Annak érdekében, hogy az Ön számára a legjobb lehetőséget fogok még játszani meg egy brit szerveren. Ugrás a Shagadelic CTF szerver és keressen DeathStlkr ha mered.
Old Január 17, 2009, 14:56
Csoport tagja

Ive játszott akkor én ps3 (vagy volt veled) keres nosnow3
Old Január 17, 2009, 17:52
Donor Group

Meglesz. LOL Én csak prestiged újra így elveszett minden fegyver és perks ..........
Old Január 18, 2009, 05:05
Csoport tagja

THT nincs messze, dont play online sok
Old Január 19, 2009, 14:09
Donor Group

Én csak akkor megyek a presztízs egyszer COD5, ez nem olyan jó, mint cod4 hogy ne játssza le annyira .. hosszabb időt vesz igénybe, és 65 volt.

Cod4 csak nemrég prestiged és kapott kék tigris M40 a rangsorban 17 (a giroszkóp)
.. nem rossz, ha én azt mondom magamnak.
Xbox 360 keresni OMGitsFORDY

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Január 21, 2009, 02:50
Csoport tagja

Van COD5 a PS3-i cant play it ellenőrzések túl kemény nekem iam ragadt cod4 on my pc Id tufa-fc-uk legjobb játék ive valaha is játszottam
Old Január 23, 2009, 16:33
Donor Group

Soha nem számítottam arra, hogy hogyan presztízs fel cod4, hallottam valahol, hogy ha nem tudsz csinálni a számítógépen.

Tud számítógép és a konzol játékokat játszani ugyanazon a szervereket? Azt hittem, különböző.
Old Január 25, 2009, 14:34
Csoport tagja

I dont know, nyilvánvalóan az a kihívás, mint a bátyám mondja, hogy nevezett kereszt konzolfa elejtésre de előfordulhat, hogy szokott történni, ahogy én gondolom, hogy válasszon egy PS3 vagy PC vagy Xbox 360, a legnagyobb prioritást.

a szégyen, hogy ne tudja, ha tudja, vagy vidám, jó lenne, ha lenne csoda, ha a LAN party, különböző konzolok.
Old Február 2, 2009, 14:36
Új tag Csoport

Sajnos nem tud belépni a Prestige szinteket cod4 be a számítógépet, csak a konzol.

Sokan előre megítélni a presztízs szinten például, ha valaki egy nagyon magas szintű gondolná "Wow, hogy ő kell a jó", próbáld gondolkodás másik forgatókönyv ........" ez a személy valószínűleg csak a nincs élet kívül a Call of Duty, és valószínűleg egy zavartan a család. "

Nos, hogy ez mennyire szeretek nézd meg. És mint a Call of Duty fanatikus Elfogadom a kihívást, de figyelmeztetett Meg lehetne még durva: P
Old Február 7, 2009, 08:27
Donor Group

Mi a játék neve James tehát én is vidáman megölni lol? Bár most én vagyok hang problémákat, amelyek miatt az új patch, így lehet néhány napot, mielőtt treyarch tud válaszolni (ha egyáltalán), és tudok játszani.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mi teszi a különbség az iPod és az MP3-lejátszó? murucullu Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 4. március 2009 15:09
Nincs hang COD5 javítócsomag telepítése után Bubba PC és konzol játékok 12 26. február 2009 06:51
MP3-lejátszók, fényképezőgépek, toll meghajtók nem kapok elismert my USB portok! Egyszerű Stu Általános fémáru Chat 6 23. január 2009 13:27
MP3 lejátszók Connection gondok USB-n keresztül Wizosir Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 26. július 2008 10:18
Minden WOW játékosok ki, hogy játszani Skullcrusher? treyford PC és konzol játékok 2 30. október 2007 06:30
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.