![]() |
|
| |||
| |||
| טוב, אני ראיתי את זה לפני חג המולד של כמה אנשים אתם מסתכלים על מנת לקבל COD5. אני בזאת את האתגר, אני מכה בו את האף שלי, אני להפליץ את הכיוון הכללי. אדם קם להיפגש בקרב שלי. על מנת לתת לך את הסיכוי הטוב ביותר בשבילי לשחק גם על שרת הבריטי. עבור אל Shagadelic CTF Server ולחפש DeathStlkr אם אתה מעז. |
|
| |||
| |||
| Ive אתה משחק על PS3 שלי (או שזה היה איתך) חפש nosnow3 |
|
| |||
| |||
| יעשה. LOL אני פשוט כל כך prestiged שוב איבדתי את כל כלי הנשק שלי ושל perks .......... |
|
| |||
| |||
| לא רחוק יש tht, dont לשחק הרבה מקוון |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רק הולך היוקרה של אחת על COD5, זה לא טוב כמו COD4 אז אני לא משחק את זה יותר .. ו 65 לוקח זמן רב יותר בכל מקרה. COD4 אני רק לאחרונה prestiged וקיבלתי נמר כחול M40 לפי דרגה 17 (ללא caging) לא רע .. אפילו אם אני אומר זאת לעצמי. Xbox 360 חפש OMGitsFORDY
|
| |||
| |||
| יש לי PS3 על COD5 אני לשפע לשחק אותה הפקדים קשה מדי בשבילי iam דבק COD4 על המחשב שלי הוא מזהה tuff-fc-UK ive המשחק הטוב ביותר אי פעם שיחק |
|
| |||
| |||
| אני אף פעם לא הבנתי איך יוקרה על COD4, שמעתי איפשהו למרות שאתה לא יכול לעשות את זה עם המחשב. האם של המחשב ואת קונסולת המשחקים לשחק על אותו השרתים? חשבתי שהם שונים. |
|
| |||
| |||
| אני יודע dont, ככל הנראה, את אתגר, כמו אחי, אומר קרא לחצות את קונסולת נהרגו אבל רבים הסיכויים שזה יקרה רגיל, כמו שאני חושב שהוא בוחר PS3 או PC או Xbox 360, כאשר בראש סדר העדיפויות. את חבל שאתה dont יודע אם אתה יכול או התחסדות, יהיה טוב אם אתה יכול, אתה יכול לשאול את עצמו אם יש LAN עם צד אחר consoles. |
|
| |||
| |||
| למרבה הצער לא ניתן להזין היוקרה רמות ב Cod4 במחשב, רק עבור consoles. אנשים רבים מראש לשפוט על היוקרה ברמת למשל אם מישהו על רמה גבוהה מאוד אתה עלול לחשוב "וואו, הוא / היא צריכה להיות טובה", נסה לחשוב על תרחיש אחר ........" אדם זה כנראה פשוט יש אין חיים מחוץ החובה של הסב, היא כנראה של מבוכה על המשפחה שלהם ". ובכן כך, אני אוהב להסתכל על זה. וכן קריאה של החובה קנאי אני מקבל את האתגר, אבל זה יכול להיות הזהיר לקבל סוער: P |
|
| |||
| |||
| מה הוא משחק שם את ג 'יימס על כך אני יכול להרוג אותך gleefully LOL? אמנם כרגע אני נתקל בבעיות סאונד עקב התיקון החדש, כך שהוא עשוי להיות כמה ימים לפני שאני יכול לקבל treyarch להגיב (אם בכלל) ואני יכול לשחק שוב. |