mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Man iki Jūsų wimpy COD5 grotuvai

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 17, 2009, 08:04
Donorų grupės

Default Man iki Jūsų wimpy COD5 grotuvai

Alright, aš mačiau prieš Kalėdas, kad keletas iš jūsų žmonės ieškojo gauti COD5. Prašau iššūkis jums, aš smūgis mano nosį į tave, aš bezdalius savo bendrą kryptį. Man iki ir patenkinti savo ir kovoti.

Siekiant suteikti Jums geriausią progą aš net atkurti Jums Britanijos serveryje. Grįžti į Shagadelic CTF serveris ir ieškoti DeathStlkr if you dare.
Old Sausis 17, 2009, 14:56
Narys

Ive grojo jums mano PS3 (ar ji buvo su jumis) ieškoti nosnow3
Old Sausis 17, 2009, 17:52
Donorų grupės

Daryti. Hi I just prestiged vėl, kad aš praradau visus savo ginklus ir privilegijos ..........
Old Sausis 18, 2009, 05:05
Narys

ain't got THT toli, dont play online daug
Old Sausis 19, 2009, 14:09
Donorų grupės

Aš tik ruošiasi Prestige kartą apie COD5, tai ne toks geras kaip CoD4, kad aš ne žaisti kiek .. ir 65 užtruks ilgiau anyway.

CoD4 Aš tik neseniai prestiged ir gavo mėlynas tigras M40 pagal reitingą 17 (be narvelių)
.. neblogai, net jei aš sakau, kad aš.
"Xbox 360" ieškoti OMGitsFORDY
Old Sausis 21, 2009, 02:50
Narys

Aš COD5 ant PS3 i cant žaisti kontrolė yra per sunku man Iam nepriliptų prie CoD4 ant PC mano ID yra tuff-FC-UK geriausias žaidimas IVE kada grojo
Old Sausis 23, 2009, 16:33
Donorų grupės

Niekada raštuotas, kaip prestižas ant CoD4, aš kažkur girdėjau, kad jei jūs negalite to padaryti su kompiuteriu.

Ar PC ir konsolės Žaidimai žaisti pats serverius? Maniau, kad jie buvo skirtingi.
Old Sausis 25, 2009, 14:34
Narys

i dont know, matyt savo uždavinį, kaip mano brolis sako savo vadinama skersinio konsolės žudyti, bet didelė tikimybė, kad jis įpratęs taip atsitiktų, kaip aš manau, kad bus pasirinkti PS3 ar PC ar Xbox 360, kaip svarbiausias prioritetas.

jo gaila, kad jūs dont know jei galite, ar pakreipus, būtų gerai, jei galite, nenuostabu, jei galite turėti LAN party su skirtingų konsolių.
Old Vasaris 2, 2009, 14:36
Naujas Narys

Deja, jūs negalite patekti Prestige lygių Cod4 ant PC, tik konsolės.

Daug žmonių iš anksto spręsti dėl prestižo lygiu, pavyzdžiui, jei kažkas yra labai aukšto lygio manote "wow, jis turi būti geras", pabandykite galvoti apie kitą scenarijų ........" šis asmuo turbūt tiesiog buvo ne ne Call of Duty gyvenime, ir turbūt varžymasis su savo šeima ".

Well that's how I like pažvelgti į jį. Ir Duty fanatikas Sutinku su iššūkiu ", bet bus įspėjami Jis galėtų gauti apytikriai: P
Old 7 vasaris 2009, 08:27
Donorų grupės

Koks jūsų žaidime vardas James todėl galiu gleefully tave nužudyti lol? Nors dabar Turiu garso problemos dėl naujų pataisų, kad ji gali būti prieš kelias dienas galiu gauti treyarch reaguoti (jei kada nors), ir aš galiu žaisti dar kartą.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas daro skirtumą tarp iPod ir MP3 grotuvai skirtumas? murucullu Sound, Speakers & MP3 Players 3 4 kovas 2009 15:09
Nr COD5 Garso įdiegus pleistras Bubba PC & konsolės Žaidimai 12 26 vasaris 2009 06:51
MP3 grotuvai, fotoaparatai, Pen Drives negauna pripažino mano USB! paprastas STU General Hardware Chat 6 23 sausis 2009 13:27
MP3 grotuvai ryšio problemų per USB Wizosir Sound, Speakers & MP3 Players 1 26 liepa 2008 10:18
Bet WOW žaidėjų čia, kad žaisti Skullcrusher? treyford PC & konsolės Žaidimai 2 30 spalis 2007 06:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.