![]() |
|
| |||
| |||
| Labi, es redzēju pirms Ziemassvētkiem, ka daži no jums ļaudīm meklējāt nokļūt COD5. Ar šo es izaicinājums jums, es trieciens mans deguns pie jums, es Fart jūsu vispārējo virzību. Man augšu un atbilst manas kaujas. Lai sniegtu Jums vislabāko iespēju es pat play jūs British serverī. Go to Shagadelic CTF serveri un meklēt DeathStlkr ja jūs dare. |
|
| |||
| |||
| IVE spēlēja jūs manu PS3 (vai tas bija ar jums) meklēt nosnow3 |
|
| |||
| |||
| Will do. LOL Es tikko prestiged atkal tik es zaudēju visus savus ieročus un perks .......... |
|
| |||
| |||
| negūst THT tālu, dont play online daudz |
|
| |||
| |||
| Es esmu tikai gatavojas prestižu vienu reizi COD5, tas nav tik laba kā COD4, lai man nebūtu atskaņot to tik daudz .. un 65 aizņem vairāk laika anyway. COD4 es nesen prestiged un saņēma zils tīģeris M40 17 rank (bez sprostā) .. nav slikti pat ja es saku, lai sevi. Xbox 360 meklēt OMGitsFORDY
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Man COD5 par PS3 i cant play tā kontrolē ir pārāk grūti man iam aplinkiem COD4 PC mans id ir Tuff-fc-uk labāko spēli IVE kādreiz ir bijusi |
|
| |||
| |||
| Es nekad izpētījuši, kā prestižu līdzi COD4, es dzirdēju, kaut gan, ka tu nevari darīt to ar datoru. Vai datora un konsoļu spēles spēlēt uz paša servera? Es domāju, ka tie bija atšķirīgi. |
|
| |||
| |||
| Nezinu, acīmredzot tā problēma, jo mans brālis saka tā sauktā savstarpējā konsole nogalināt, bet iespējas ir tas mēdz gadīties, kā es domāju, ka tā būs izvēlēties PS3 vai pc vai xbox 360, kā galvenā prioritāte. tā kauns, ka jūs dont zināt, ja jūs varat vai aprunāt, būtu labi, ja jūs varētu, brīnums, ja jūs varat LAN pusei ar dažādām konsolēm. |
|
| |||
| |||
| Diemžēl nevar ievadīt prestižs līmeņiem cod4 uz PC, tikai konsolēm. Daudzi cilvēki pirms spriest par prestiža līmeni, piemēram, ja kāds ir uz ļoti augstu līmeni, Jūs varētu domāt "wow viņam / viņai ir jābūt labi", mēģiniet domāšana cita scenārija ........" šī persona, iespējams, tikai ir ne dzīve ārpus Call of Duty, un, iespējams, ir apgrūtinājums viņu ģimenes. Labi, ka, kā es gribētu apskatīt to. Un, kā Call of Duty fanātiķis es pieņemu izaicinājumu, taču jābrīdina Tā var iegūt aptuvenu: P |
|
| |||
| |||
| Kāds ir jūsu spēlē vārda James lai es varētu gleefully nogalināt tu lol? Lai gan šobrīd es esmu, kam trokšņu problēmām saistībā ar jaunu plāksteri, lai tā var būt dažas dienas pirms es varu treyarch atbildēt (ja vispār), un es varētu spēlēt atkal. |
![]() |
|
| Bookmarks |